SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, April 11, 2012

KFC & SELAMAT HARI RABU..!

Mak nak ke hospital sebab ada appointment esoknya tuh. So, petang lepas balik kerja, kami amik mak, tido kat umah kami.

Belah malam, bawak mak makan kat luar. Heh3...

~ Tengok rupa paras kotak pun dah tau kan kitorang makan kat mana? ;P

~ It's finger lickin' good, bebeh! Tapi, my 'sayang' over! Lima2 jari dia nak jilat! Ha3...

~ Nyum2..!!! Ooppsss! Excuse me, pehh---lisss..! ;P

~ Happy tengok mak makan. Banyak jugak mak habiskan cheezy wedges. Faveret kata ko! He3...

~ Tuan tanah kedaung pun makan tak hengat jugak. Diet ngan lemak2 tepu semua macam diabaikan je... Adeh3...

Bbrrrppp...!!! Alhamdulillah... ;D

Balik rumah, terus mata jadik kuyu. Sikit lagik macam kena gam. Konon2, memasing nak tengok tv la sebelum tido. Last2, tv yang tengok kami. Ha3...

Selamat hari Rabu, you ols..! ;)


:: Like3, ek! ::



6 comments:

fairus said...

TAK MINAT MAKAN KENTANG KFC YANG ADA KEJU2 TU..

Mr. E'raz Fadli said...

Daripada segmen blog Mak Dara.. Baru sempat blogwalking..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

ArELeEz said...

fairus,
eh! rase cam bnyk je makanan yg u xminat, ek? ;P

ArELeEz said...

Mr. E'raz Fadli,
tq sbb sudi singgah.. ;)

Cik Huda said...

sedapnya mkn ayam kfc + cheezy wedges..
salam singgah dr blog mak dara..

ArELeEz said...

Cik Huda,
owh.. mmg heaven! he3..

tq sbb sudi singgah. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google