SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 10, 2012

GIVE AWAY DZAZUE A.K.A IBU ARISSA

Saja je gediks2 join 1 Give Away (G.A) nih. Sebab dah lama kot tak join apa2 G.A mahupun contest. Rindu pulak nak dapat hadiah2 kiut. Ahaks3...

& tak sangka pulak jadik pemenang! Terus rasa macam mimpi jadik kenyataan! Terus rasa speechless sampai nak pengsan! Terus nak kata, 'O.M.G...!!!' Ha3...

Over, noks! ;P

~ Tumpang print screen entry Ibu Arissa. ;) Nampak tak 'pengenalan diri' ah kak tuh? Cer enlarge... Cer enlarge... He3...

~ Announcement yang buat hidung ah kak kembang-kempis lebih dari biasa. Ha3... Isk3... Memang over! ;P


Walaupun macam menang tanpa bertanding tapi, aku tetap like3 juta2 kali sebab ko ada..??! Ha3... Plus, dah lama kot pasang angan2 nak merasa berkubang kat 'tutttttttttt.......' nih. Bila dah dapat hadiah sebegini kira macam bonus la kan... La3...

Eh! Kenapa focal pixelate kan? Kenapa 'tutttttttt.....' kan? Heh! Saja je... konon2 nak mengsurprisekan you ols..! Next entry baru cerita, ek? ;P

Terima kasihlah kepada Ibu Arissa sebab pilih ah kak as pemenang. G.A tu memang best! Tak sabor nak terjah 'tutttttttt.....'. Eh! 'Tuttttt......' lagik?!! Ha3... 

Touching & happy sangat2. Terima kasih sekali lagi... ;)

Korang nak teka ke apakah gerangan G.A tersebut? Kalau nak, silakanlah! ;P


:: Like3, ek! ::


6 comments:

Rinna said...

Tahniah jadi pemenangnyaa..yer..

Masz Sidek said...

Tahniah....

Singgah sini dr link blog Mak dara....
http://masrinasidek.blogspot.com/

Hazey said...

Salam terjah dan salam kenal dari link Bicara Mak Dara.

http://hazey-2ndjanuary.blogspot.com

ArELeEz said...

Rinna,
tq.. ;)

ArELeEz said...

Masz Sidek,
tq..

& tq again sbb sudi singgah.. ;)

ArELeEz said...

Hazey,
slm terjah & slm kenal to u too..! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google