SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 17, 2012

CEPATLAH KHAMIS DATANG..!


Tuesday blues...

Eh! Dah Tuesday pun nak blues2 lagikkah? Aiyakkk! :(

Al maklum la kan... lately ni macam banyak je public holiday. Macam last week, 11 April 2012 cuti sebab pertabalan D.Y.M.M Yang Dipertuan Agong & Raja Permaisuri Agong. Minggu ni pulak, 19 April 2012 rakyat jelata Perak semua akan bercuti sempena birthday Sultan Perak. 

Mind set ni asik pikir cuti je... Macam sekarang ni, nak cepat2 je hari Khamis. Tak sabor nak cuti lagik. Adeh3...

Eh, kejap nak tanya... korang yang bukan rakyat jelata/pemastautin negeri Perak tu jeles tak kalau ah kak cuti bersenang-lenang hari Khamis nih? Ahaks3... Larikksss...!!!

Owh... Khamis, cepatlah kau datang..! ;P


:: Like3, ek! ::

6 comments:

Ucu Faridah said...

kalau macam tu..hari khamis ni nk pegi perak lah...nak tumpang makan n tidor kt rumn boleh....???? hihihi...

fazrulnoor said...

kami lagi suka bekerja :)

fairus said...

SEMALAM MELAKA CUTI SEMPENA MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH.. :)

ArELeEz said...

Ucu Faridah,
sila2.. jemput dtg.. jemput dtg.. he3.. buleh je.. kecik tapak tangan, 1 stadium perak tu leez tadahkn! hiks..

ArELeEz said...

fazrulnoor,
tepuk dada, tanye la diri memasing. tp, cuti t'baik kot. ha3..

ArELeEz said...

fairus,
owh.. really? happy belated public holiday..! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google