SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, April 18, 2012

KEJAM TAU! TSK3...

Kesah makan2 atau dalam bahasa saintifiknya samadengan supper. ;P

Lately, asik mengidam pizza je. Ada la niat nak mengtry pizza yang latest edition tuh, Triple Chicken Sensation Pizza. Tapi, bila mengenangkan wujudnya chicken floss di situ, terus cancel! Tak suka kot chicken floss yang moden. Prefer old skool punya chicken floss. Traditional kata ko!

~ Aci roger2 je... ;P

~ Pepperoni Delight Pan Pizza. Aummm2..!!!

1st time try pepperoni delight. Hmmm... boleh la layan... Rasa macam masam2 sikit. Pepperoni memang masamkah? Ke tekak aku je yang rasa masam? Erk!

~ Cheese-Baked Meatballs ni sangat kejam tau! Kot ye pun tak nampak sama macam yang dipaparkan kat website tapi, jangan la sampai nampak pelik sangat..! Patut2 la kan... Kata 'cheese-baked' tapi, cheese dia... ya ampon... tak nampak kot! Hu3... 

Scary tau ah kak nak makan Cheese-Baked Meatballs tuh. Masak macam main campak2 tak ikhlas je... Owh... sentap! Sob3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

azzey said...

cheese baked meatballs tu sedapnyer..:)

ArELeEz said...

azzey,
yg dine-in ok la kot. tp, yg delivery mmg haub! huh!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google