SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, April 20, 2012

AKSI CANDID TERLAMPAU (ACT) #17~ : CARA2 SEXY MENGHIDUPKAN ENJIN JENTANI

Nak hidupkan enjin jentani bukanlah semudah yang disangka. Tambah2 pulak kalau jentani tu dah 8 tahun tersadai takde siapa2 guna atau pun jentani tu usianya dah lebih 1/2 abad!

Kalau takde skill yang tinggi, mau semput kita dibuatnya! Tapi, my 'sayang' ada cara paling sexy & spesel untuk hidupkan enjin jentani yang seperti kriteria di atas.

Sila rujuk gambar di bawah ye, anak2..! ;P

~ Memek muka tu bukan memek muka tengah menurun tau! Alkesahnya... kalau jentani tu tak mau hidup jugak enjinnya, adalah disarankan untuk nyanyi sambil muncung2kan mulut. Sejibik macam my 'sayang' buat nih! Ha3...

Kalau my 'sayang' tau aku jaja gambar ni, mau lapanploh kali keliling rumah dia kejor aku! Korang diam2 sudah, ye? Shhhhh....!!! ;P

Eh! Aku kepohchi2 pasal jentani ni, korang tau ke apekejadahnya mende alah tuh? Errr... kalau tau, sila kasik rating berapa mintang ACT ni, ek? Kalau tak tau pun kasik jugak rating! Paksarela! Heh3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

fairus said...

jentani tu ape? singkatan daripada jentera tani ke?

ArELeEz said...

fairus,
jentani tu adalah sebuah mesin m'bajak sawah. psl shortform tu maybe la kot..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google