SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, April 22, 2012

MENCOMELKAN DIRI

Anak sedara belah aku setakat ni ada 4 orang. 3 pompuan & sorang lelaki. Majoriti kaum hawa la kan... Girls power, bebeh! ;P

Yang sulung, of cos la si A_bern, blogger jugak tau! Tak agak2..! 2nd Kak Yong, 3rd Baby Odah & 4th Rifqi, hero tunggal kata ko! Kak Yong, Baby Odah & Rifqi belum lagik ikut jejak langkah A_bern, menjadik blogger. Lagik beberapa tahun insyaallah kot. He3...

Tapi, kalau bab2 mencomelkan diri memang dah nampak sangatlah diorang mula mengikut jejak langkah A_bern. Macam masa A_bern balik kampung hari tu, asik melekat je dengan A_bern. Port melepak pulak adalah dalam bilik aku kat rumah mak.

~ Hasilnya... rambut Baby Odah yang dulunya dia asik kata sebagai K-Pop sebab berserabai macam lapanploh tahun tak pernah bersikat tu, tetiba je dah jadik fringe Nora Danish. Ha3...

~ Make over tak hengat! ;P

~ Rifqi takde la dimake overkan sangat... Rambut pun tahap kena buat treatment kat Yun Nam Hair Care, nak make overkan apanya kan... Ha3... Rifqi just mencomelkan diri dengan membuntang2kan mata dia je... Kira aci jugaklah!

~ Dari K-Pop ke Nora Danish. Well... yang penting kita enjoyce! ;P

Memang macam ni la kalau A_bern balik kampung jumpa adik2 sepupu dia nih. Ada je yang diorang buat. Diorang pun memang manja lebih dengan kakak A_bern diorang tuh. Berkepit 24 jam! 

Harap2 kemesraan ni will last forever la kan... Amin... ;)


:: Like3, ek! ::



4 comments:

fairus said...

comelnya.. :)

ArELeEz said...

fairus,
tq.. (bg pihak) he3.. macam acu dia kn? ;P

azzey said...

rifqi makin handsome!

ArELeEz said...

azzey,
tp, pakcik lg ensem kn? ahaks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google