SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 10, 2012

BAUCER DISKAUN YANG DIMENANGI ITU...

Dah lama tak dapat surat personal yang tak formal. Ye la kan... zaman sekarang semuanya dah canggih-manggih... Emel, facebook, ym, skype bagai... Mana nak aci dah hantar surat manual abang posmen nih.

Bebudak pun sekarang kecik2 dah ber-i-pad. Dah tak kenal dah dengan congkak, batu seremban, teng2 & yang sewaktu dengannya tuh. Kadang2 kita pun ketinggalan skill dengan diorang. Advance betul!

Teknologi tu kadang2 'membunuh' nostalgia kan? Hmmm...

Hokaylah! Sudah la membebel tuh wahai tuan tanah kedaung. ;P

~ Sebenornya nak cerita yang pada suatu hari ah kak dapat surat personal je pun... Konon2, kait-mengait la mukadimah tu kan... Ha3...

~ Baucer diskaun yang dimenangi dah ada kat tangan, noks! Wee hooo..!!!

~ Terima kasih Zue a.k.a Ibu Arissa yang organize G.A nih. Next time, boleh organize lagik, ek? Takmo yang susah2 sampai kena perah otak tau! He3...

Tengah survey2 homestay sekarang nih. Plan, nak ke Bukit Gambang Water Park nih dalam penghujung bulan Mei. Insyaallah...

Tiap kali survey2 homestay kat ibilik musti aku senyum sorang2. Berangan kot. Aci tak? Ha3...

Eh! Korang takde plan any vacays ke? Soklan berunsur menjeleskan nih. Ha3... Larikksss...!!! ;P


:: Like3, ek! ::



10 comments:

Emma said...

Yuhuuuuuu Emma singgah sini dari blog mak dara =)

Mia Liana said...

tahniahhhh... best tu..

p/s: follow sini dari segmen mak dara

Zurina Hj.Zainal said...

haluuu...salam perkenalan dr link mak dara...:)

shark said...

jauh tu dr perak ke kuantan..
ks shark jelar tu..
heheh
dekat jer ngan tempat shark:)

Nor Nadiah said...

Alhamdulillah rezeki..:)

yeah come from Bicara Mak Dara : Ini Link Saya.. Sila Promote!

Tengok anak nad jom..:)

http://www.nornadiah.com/2012/04/joeybaby-sugar-glider-kelihatan-30.html

ArELeEz said...

Emma,
owh.. tq sbb sudi singgah.. ;)

ArELeEz said...

Mia Liana,
yupp! xsabor nak pergi b'kubang! he3..

p/s: tq sbb sudi singgah.. ;)

ArELeEz said...

Zurina Hj.Zainal,
slm p'kenalan to u too..! ;)

ArELeEz said...

shark,
jauh la lg syiok! he3..

owh.. really? mmg asal kuantan la nie, ek?

ArELeEz said...

Nor Nadiah,
yupp! alhamdulillah.. ;) tq sbb sudi singgah, ek.

ok. i will.. tq for the link! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google