SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, April 16, 2012

HAPPY BIRTHDAYS KAWAN2...

Bulan ni adalah bulan April. Eh, macam korang tak tau pulak kan... He3...

Saja je... propaganza... ;P

Setiap bulan kot, memang ada opismate yang sambut birthday. Kalau tak kawan2 kat opis aku yang comel nih, maybe ada kat wilayah lain atau negeri mahu pun hq yang sambut birthday.

Macam bulan April, ada sorang opismate aku yang sambut birthday iaitu Cik Ros. Eh, silap! PUAN Roslah! ;P Seperti biasa, kalau ada function apa2 kat opis Ipoh (hq negeri), musti diorang akan celebrate sekali dengan mana2 staf yang sambut birthday bulan tuh.

Macam bulan ni ada Perhimpunan Bulanan. So, diorang kumpulkan staf2 yang lahir dalam bulan April then, celebrate ramai2 lepas Perhimpunan Bulanan. Begitulah kekdahnya...

~ Owh... sebelum apa2, aku nak wish selamat datang & selamat bertugas kepada Pengarah baru nih, Haji Saiful Bahri Haji Omar. Sebelum ni, Haji Saiful posting kat Sabah. Dalam gambar ni muka dia tak nampak sebab dia tengah ghalit tengok gambar2 yang diraikan birthday mereka. Tapi, sekali pandang memang sejibiklah macam PM kita, Tok Jib. Cara bercakap pun sama jugak. Bila dia datang buat lawatan ke opis aku tak lama dulu, terus rasa macam menerima lawatan kerja daripada Tok Jib. He3...

~ Barisan staf yang sambut birthday di bulan April. Happy birthday untuk korang..! ;)

Lepas Perhimpunan Bulanan & majlis sambutan birthday kawan2, bos2 ada meeting pasal pengurusan aset termasuklah bos ah kak kan... Hu3... Makanya, terpaksa la ah kak ngan Ros menebeng menghabiskan masa pergi window shopping. Heh! ;P Kami kan carpool... Nak tak nak, kena la tunggu bos habis meeting, baru boleh balik sama2. 

Well... ah kak memang tak boleh kot berwindow shopping. Asal niat nak window shopping je, musti tershopping jugak. Tak besor, kecik punya barang pun jadik. Tak mahal, murah pun aci jugak. Adeh3...

Aku tershopping brooch 2 bijik. Brooch yang pinkan tudung kat bawah dagu tu, haaa... Memula, macam lalu2 je kat kiosk jual brooch tuh. Tetiba terjeling2 pulak. Lepas tu, terstop & tangan ni gatal dok pilih2. Last2, terbeli! Ha3...

Cer teka kaler ape brooch2 tuh? ;P


:: Like3, ek! ::



4 comments:

Zurina Hj.Zainal said...

hari jadi saya bln april gak....

fairus said...

dekat jabatan saya, siapa punya hari jadi dapat beg sandang.. :)

ArELeEz said...

Zurina Hj.Zainal,
owh.. happy birthday to u.. ;)

ArELeEz said...

fairus,
wah! bestlah! so, over all dh berapa beg sandang yg u dpt? he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google