SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 17, 2012

'PENYAKIT KETURUNAN' YANG SUKAR DIKAWAL!

'Penyakit keturunan' tu samadengan camwhoring/berposinglah. Bukan penyakit yang dasat2 tuh. Nauzubillah...

Anak2 sedara aku dari yang besor sampai yang kecik, semuanya dah terberjangkit dengan 'penyakit keturunan' nih. Asal tala camera je, secara automatic diorang pose! Asal diorang pose je, tala camera! He3...

~ Kak Yong memang diva la kan... bab2 berposing sakan nih. 

~ Baby Odah aci follow2 je... Apa Kak Yong dia buat, dia pun nak buat jugak. 

~ Tak kesah la walau muncungnya ke laut, tak macam Kak Yong, tapi tetap nak buat mende yang sama jugak! Kalau tak layan, mau sentap tak hengat! Ha3...

~ Sorang makan asam, sorang lagik minum Ribena. Dua2 pun masam! Awwsss! Aku pulak yang terasa2 masamnya. Eh!

~ Holloh3..! Sweet sangat..!

~ Lokasi: Of cos la di villa nenda terchenta..! ;P

~ Aku suruh buat bentuk love, bergabung berdua... Tapi, haub... Yang penting, posing tetap over! Ha3...

'Penyakit keturunan' yang diwarisi kot. Memang out of controllah! He3...

Takpe... Keep it up sebab tak rugi pun... Betul tak? ;P


:: Like3, ek! ::



2 comments:

azzey said...

dua2nya makin pdi posing n buat muka....

ArELeEz said...

azzey,
tau xpe..! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google