SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, April 14, 2012

KE MANA LAGIK KALAU BUKAN...

... kalau bukan... J.A.L.A.N2 C.A.R.I.K M.A.K.A.N! Ngeh3...

Kalau kami kurang kerja, kami memang suka makan! Eh! Kalau banyak kerja pun memang kami suka makan kot. He3...

Ayat mukadimah yang psycology betul! ;P

~ Kami makan di sini..! Nampak tak? Nampak tak? ;P

Pizza Hut full-house malam tuh. Staf2 pun macam tak cukup kaki tangan nak serve customer. Lambat sikit je, memang takde dah port untuk kitorang. Tu pun dapat port kat ceruk, table for 2. Sentaperutahkaktau! Hu3...

~ Soup-of-the-day yang menjadik faveret ah kak. My 'sayang' je tak berapa suka. Makan 2 - 3 sudu, lepas tu aku yang habiskan semuanya. Heh!

~ Cubaan menjadik Edward dalam Twilight. Menjadik tak? Ha3...

~ Control macho bajet Aaron Aziz. Owh... Abang Haris... ;P

~ Tembamnya mak incik nih..! Hadoiiyaiii..!!!

~ Layan sup time hujan renyai2... terbaikkk..! ;D

~ Yang ni pulak control ayu bajet Izzah. Owh... Abang Haris... lagik..! Ha3... Over! Ada jugak yang nak sekeh nih..! ;P

Menu yang diorder lambat sampai. Maybe sebab full-house sampai tak menang tangan tu kan... Nasib baik ada sup sebagai penyelamat perut dari meroyan. He3...

~ Hut's Platter. Faveret aku jugak nih! ;)

~ My 'sayang' cuba jadik artistic. Tengok je lah sos cili tuh. Hmmm...

~ Pizza dah sampai. Laporrr...!!! Makan budokkk..!!! Eh! Makan pizzaaa..!!! Ha3...

~ Tekak ah kak tetiba mengidam nak makan spaghetti bolognaise. Tekak omputih kata ko! Ahaks3...

Makan makanan faveret sambil borak2 siap dengan gelak ketawa bagai... memang heaven kot. Suka sangat! Boleh la amalkan selalu... ;D

~ Kalau mukadimah ada unsur psycology, ending pun nak psycology jugak. Layankan posing psycology daripada my 'sayang' nih! Tak agak2 betul kan? He3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Azura Mendezz said...

Yey!Baru laaa dapat follow setelah berhari2 Cik Mendezz on9 via phone..
sorry erk lambat sikit..nice blog!Suke eh jenjalan cri mkn??Hikhik! =)

http://azuramendezz.blogspot.com/2012/04/akhirnya-d.html

ArELeEz said...

Azura Mendezz,
owh.. tq, ek? ;)

xpe2.. biar lambat, asal selamat.. eh! ;P

tq again.. aah. jln2 carik mkn nie dh jadik faveret kot. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google