SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, September 13, 2011

BERAYA DENGAN BEST FRIEND FOREVER (BFF) MAK

Kan aku dah kata, selagik tak lewat malam, takde maknanya kitorang nak berenti beraya! ;P

Lepas mandi & bersiap2 semula, kami terjah rumah BFF mak plak. Rumah Cik Siah.

~ Sampai2 terus makan. Ha3... Memang buruk lantak, hokay! ;P Cik Siah hidangkan nasik impit, lemang, kuah lodeh, rendang ayam & daging. Walaupun perut dah santak sebab tak abis2 lagik beraya tapi, bila nampak makanan hebat2, secara automatic jadik lapor balik. Sila salahkan encik perut & encik tekak, ye! Haish! 

~ Bila dah kenyang, mula lah buat rumah orang cam rumah sendirik! Berposing tak hengat! Ha3...

~ Kami paksa Cik Siah berposing sama... ;P

Rumah Cik Siah adalah rumah penutup untuk destinasi beraya 2 Syawal 2011. Sudah2 la tuh..! Moh balik, mentido pulak. Nak recharge energy sebab soknya aku ngan my 'sayang' nak beraya ke Kuala Kangsar dengan family mertua. 

Jalan2 lagik!!! Owh... I like3!!! Ahaks3...


:: Like3, ek! ::

2 comments:

aNaYaNa said...

ewah2..sakan beraya yer..hehe..sian cik siah dah ngantuk..hi3..

ArELeEz said...

aNaYaNa,
raya kan setahun sekali.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google