SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, September 30, 2011

BELLA BEAN..???

Morning, you ols..! ;)

Amacam? Mood ada baik ke... mood ke laut? Kalau baik tu alhamdulillah la kan... Kalau ke laut, tak dapek la den nak nolong lebih2! Nolong kasik senyum sket2, buleh la kot. ;P

Hokaylah! Jom layan kejap gambar yang aku nak jaja pada pagi yang sojuk nih. Sesiapa yang moodnya ke laut tuh, sure buleh senyum lebar lepas nih. Heh3...

~ Tarat tat taraaa..!!! Cer imagine kalau Bella (Twilight) berwajah kembar seiras dengan Mr Bean seperti di atas. Korang rasa Edward buleh ke tangkap cintan ngan dia? Siap jegil2 mata bajet sexy lagik ko! Ha3...

Aku rasa, mau kena parkinson tahap 4 si Edward tuh kang! ;P

Hah! Senyum lebar tak? Hiks...


:: Like3, ek! ::

4 comments:

Ms.Lilies said...

hahahahaha xsesuai hokeh hahaha

lily lotus said...

pengsan empatploh kali si Edward :D

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
ha3..

ArELeEz said...

lily lotus,
lepas tu, terus masuk icu! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google