SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, September 22, 2011

SUDAH KU RASA CHUNKY LOADED ITU..!

Dah 6 hari berlalu... tapi, aku still dalam mood meraikan birthday. 'Happy birthday to me... again..!' Ewah2! ;P

Nak citer & share sketlah pasal birthday celebration nie kan... Well... tahun nie sambutannya macam biasa2 jer. Takde la bercandle light dinner ke... apa ke kan... Super simple! Sebab memasing macam tercarik2 masa jugak la nak keluar berdating..!

Nak keluar time weekend, schedule penuh. Nak keluar time weekdays, macam flat la plak. So, kita kasik celebrate kat rumah jerlah...

~ Bangun pagi2, lepas dapat morning kiss beserta dengan birthday wish daripada my 'sayang', terus order Pizza Hut (delivery). Dalam 30 minit dah sampai si penghantar pizza di depan pintu rumah.

~ Teringin nak try Chunky Loaded. Terpengaruh dengan entry Chunky Loaded kat blog ceeramoon.  

~ Order set Chunky Loaded 1. Ada 1 pizza Chunky Loaded + 4 ketul WingStreet. Nyum3..!!!

~ Suapan kasih. Ecewah! Poyos merangkap gediks betul! Ha3...

~ Sembap, derrr..! Tapi, still kiut kan? Ahaks3...

Kalau nak tau lebih lanjut pasal Chunky Loaded/latest promotion, korang click jer sini, ek?! ;)

Begitu la serba sedikit kesah birthday celebration ah kak untuk tahun nie... Walaupun simple tapi, bila disambut bersama2 dengan orang tersayang, terus jadik seperti... 

'Kelasss... ko Maria..!' 

;P


:: Like3, ek! ::

4 comments:

Fitri Senin said...

hubby u sexy...terus akak pening..!!!
Adik lepas ni g la canlde light dinner..eleh mesti la ko g punye..tepek gambar byk2 ek

♥Sya♥ said...

huhu..cik abang tu seksi sgt..hehe...

ArELeEz said...

Fitri Senin,
mahap3..! ha3..

insyaallah.. klu ado kang, ado lah! he3..

ArELeEz said...

♥Sya♥,
hari tu panas. sbb tu cik abang xpakai baju. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google