SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, September 11, 2011

DATUK & DATIN WANNA BE..!

Rumah seterusnya yang kami terjah adalah rumah Along (makcik) my 'sayang'. Tak jauh mana pun... Kat Kampung Bahagia jer... Pejam celik, pejam celik, dah sampai...

~ Sampai2, terus sawan camera! Ha3... 

~ Owh... yang nie dah macam penyimpan mohor2 besor bersama isteri nak announce tarikh hari raya pun ado! Tak pun macam datuk & datin wanna be nak buat open house! Ha3...

~ Abah hanya mampu tesenyum menengok anak2 & menantu2nya yang sawan camera. Tak dapek abah nak nolong dooo... He3...

~ The Datin wanna be..! Ahaks3...

~ Yang nie Puan Sri Nurul Huda... Ecewah! ;P

~ The Datin together2 with Puan Sri berposing untuk tatapan peminat2 sume... Wah! Peminat kata ko! Ha3...

Lepas berposing2 sakan, kita makan2 sakan plak. Kat rumah Along aku mentekedarah nasik impit dengan sambal tumis ikan bilis. Sodap la pulak! Sebab asik jumpa rendang/yang sewaktu dengannya jer kan... Muak la pulak! Tu yang bila jumpa sambal tumis ikan bilis, terus lupa diri tuh! Ha3...



Menu Bersahur: Nasik putih + sambal tumis ikan bilis + telur dadar

Menu Berbuka Puasa: Tapau PARAM! Tak ingat dah apa mende yang ditapau. Buleh gitu..?! Hu3...


:: Like3, ek! ::

2 comments:

fairus said...

SEJAK BILA JADI DATIN NI... :P

ArELeEz said...

fairus,
'wanna be' la..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google