SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, September 12, 2011

GILA2 DI HARI RAYA

Photoshoot raya kalau takde adegan gediks-menggediks + gila2 memang tak sah la kan... Seperti 1 kewajipan gitu..! Ha3...

Korang layankan jer lah gambar2 gila2 kitorang di pagi 2 Syawal nih, ek? Sure tak jemu mata memandang punyalah! Ahaks3...

~ Apa masalah aku menebeng kat belakang tu pun aku tak paham?!! Yang penting aku enterframe! Ha3...

~ Abang Mie buat lawak. Tu yang sume orang gelak. Muahaha...

~ Pose gediks raya! ;P

~ Pose tak buleh blah daripada Cik Odah. Holloh3... hai!

~ Duit raya sesado makcik nie tau! Haish!

~ Hana Tajima celup. Ha3...

~ 3 manusia yang ada masalah ketakseimbangan pemikiran. Ha3... Larikksss...!!!

~ Bajet bibir Kilafairy. Adeh3...

~ 3 beradik yang handsome & menawan. Sila angguk2 tanda setuju, ye! Ecewah! La3...
~ Misi menyibuk! La3...

~ My 'sayang' nie nak aku pakai songkok plak kot... Hokay2! Akan dipertimbangkan... Ha3...

~ Gediks betul kan? Hiks...

~ Super poyos!

~ Penumbuk siapa paling besor??? Ha3...

~ Peace, ya'll..! ;P

~ Menahan la kakak aku tuh..! Amik! Ha3...

~ Laga2 pipi lah pulok! Ewah2..!

~ Dah laga2 pipi, laga2 montot plak. Hiks...

~ Bibir siapa paling sexy? ;P

~ Baju ah kak nampak ijo kan? Hu3...

~ Opocot! Terperanjat Boboy! ;P

~ Ketakseimbangan pemikiran lagik... Ha3...

~ Superhero & Superheroin Raya..!!! Tak buleh blah! He3...

~ Dah macam muka penerima bantuan raya la plak. Siap ngan kuih raya bagai... Ha3...

~ Kat pintu pun sempat lagik tuh! Haish!

~ Aku pun nak jugak..! ;P

Dah! Tu jer gambar gila2 raya untuk tahun nie. Sehingga berjumpa lagik di tahun depan. Chiow, bebeh! ;P

Owh... 1 more nak bagitau, tahun nie tema raya sebelah mak adalah silver. Kakak aku punya turn pilih tema. Amik ko! Macam2 versi silver yang keluar! Ha3... Paling tak buleh blah baju akulah! Abis kena maki ngan diorang sebab kaler ijo lagik banyak dari silver. Menangis la ko di situ! Uwawaaawaaawaaaa... Sentapahkaknoks! ;P


:: Like3, ek! ::

6 comments:

fairus said...

HEHE.. MEMANG GILA-GILA LAH... :p

Ms.Lilies said...

riang ria di hari raya....
xik odah yg sangat cumil!

ArELeEz said...

fairus,
gila2 itu indah.. heh3..

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
t'sgtla riang rianya..! sampai xsabor nak tggu raye tahun depan. he3..

owh.. comel cam acu dia kan? ahaks3..

~ain said...

tahun ni kitorang berdua salah tema, sbb buat decision nak raya with my family masa last minit.. selamba je pakai purple, sedangkan org lain pakai maroon @ merah.. kehkehkeh

ArELeEz said...

~ain,
musti jadik bahan di pagi raya kan? he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google