SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, September 5, 2011

KEMBALI MEWARNAI BLOGUNGUKECHENTAAN..!

Bila tuan tanah kedaung bercuti, blogungukechentaan pun kadang2 ikut sama bercuti.

Macam tu jugaklah bila tuan tanah kedaung balik kampung berhari raya... blogungukechentaan pun ikut sama balik kampung berhari raya. 

Kalau berupdate, kira orait jugak la kan... Nie haub..! Lappy pun tak on langsung! Kalau on pun sebab nak tengok gambar2 raya yang sebabun dok dalam memory card camera tuh. Hadoiyaiii..!!!

Walaupun rumah ah kak dengan rumah mak & mertua adalah tak berapa nak jauh, plus takde makna nak masuk  highway plaza tol bagai... tapi, dah memang jadik tradisi kitorang kot... kalau raya tu aku coti seminggu, makanya seminggu jugaklah dok di kampung secara bergilir2, kejap2 rumah mak, kejap2 rumah mertua. Means, takde makna nak balik rumah. Sebab kitorang nakkan feel balik kampung macam korang2 yang dok jauh2 tuh. 

Siap imagine2 yang rumah kitorang nie nun jauh di sana. So, bila dah balik kampung tu, memang balik kampung betullah kiranya! Ha3... 

Poyos tak? Poyos tak? ;P

Hmmm... siri update akan bermula lepas nie. Ada banyak citer yang nak dikongsi & ada banyak jugak gambar2 yang nak dijaja. Tunggu jer la, ek? ;)

1 more nak bagitau, update akan disertai dengan update menu bersahur & berbuka puasa yang tertunggak tuh. Korang anggap jer la update tu sebagai selingan sebelum mengakhiri entry, ye! 

Harap maklum. ;D


:: Like3, ek! ::



2 comments:

wahida said...

aku lak pagi raya kamera buat hal...sakit betul hati!!

ArELeEz said...

wahida,
owh.. bab2 camera wat hal nie mmg buleh angin 1 badan! tambah2 lak bila mende tu jadik time hari2 bahagia cam hari raye.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google