SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, February 13, 2011

RAJA BUAH

Sebut jer raja buah, of cos dah terbayang2 dah buah apa kan... Durian lorrr... Aku tak tau la skang ni musim ke tak kan... Tapi kat sini, memang bau durian menusuk2 lubang hidung. Kembing-kempis hidung ah kak nak bernapas! Hu3...

My 'sayang' plak gigih mengajak wifeynya nih ke dusun durian. Memang la aku tak berapa minat makan durian tapi, kalau setakat nak ke dusun tu, no hal la... Plus, aku dok dalam keta jer pun. He3...


~ Inilah dusun tu. Dusun ni kepunyaan Along. Tapi, sesapa rajin, buleh jer nak berkampung kat sini, tunggu durian luruh & kutip. Masa we ols sampai, Dadi & frens dah ada kat situ. So, my 'sayang' main cilok jer la buah yang diorang dah kutip. Heh3... Bijak tak? Bijak tak? ;P


~ Muka orang mengidam nak makan durian yang gumbira la3... sebab datang, kutip durian & cha alip bot! Laki sapa la ni..? Isk3... ;P

Dapat la dalam 4 bijik kot. Singgah umah mak, bagi sejibik. Itu pun my 'sayang' gak yang bedal sebab mak aku pun tak berapa minat sangat. Kalau ada geng, berulas2 gak la dia makan. Kalau sorang2, memang tak la...

Korang camne plak? Mengidam durian jugak ke?

2 comments:

azzey said...

Klu durian free mcm teringin jugak...:)

ArELeEz said...

azzey,
klu t'ingin, balik sini la.. buleh pakcik usha2kan. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google