SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, February 17, 2011

& CIK QISTINA DAH PANDAI BERJALAN!

Eh! Aku dah citer belum kat korang yang Cik Qistina dah pandai jalan? Baru2 ni la jugak kejadian tu berlaku. Aku pun terkejut + happy + terharu! Ye la... umur dia dah cecah 2 tahun tapi, still jalan pakai lutut. Geng2 yang sebaya & muda sket daripada dia pun dah berlari2 anak dah. Kesian, owh...

Alhamdulillah... Tak lama lepas besday Cik Qistina yang ke-2, dia terus buleh jalan. Aku tau pun daripada my 'sayang'. Memula macam unbelievable! Tapi, bile dah tengok sendirik dia berjalan dengan gahnya, baru rasa cam, 'Eh! Betullah!' He3...

Alhamdulillah la kan... ;)


~ Wif Mak Tam dia masa attend 1 kenduri kawen baru2 ni.


~ Gigih berjalan skang Cik Qistina nih! Tak betah dok diam. Ada jer mende yang dia nak buat.


~ Melekat dengan Mak Tam.


~ Encik Dadi adalah geng bas sekolah Cik Qistina. Kamceng betul! Dadi siap tau apa yang Qistina sker & tak sker. Selalu ikut Dadi merempit. Sker betul Qistina naik moto. Haish!


~ Dah pandai jalan tapi, bajet nak manja2 ngan Pak Su dia. Pak Su lak rajin mendukung. Best betul Cik Qistina sebab ada banyak bapak sedara yang jadik escorters. Keselamatan terjamin... He3...

Qistina sker lagu 1, 2, 3... Sayang Semuanya & Ibu... Ratu Hatiku. Kalau aku start jer nyanyi 1st lyrics, dia akan sambung sampai abis. Siap ngan gaya2 tersendirik lagik, ko! Silap haribulan, Tok Ti pun terkagum2 tengok Cik Qistina nyanyi tau! Dasat2... Ha3...

2 comments:

azzey said...

SKER TGK GBR YG LAST TU. JELINGAN MANJA QISTINA..

ArELeEz said...

azzey,
manja dgn pipinye yg chubby cam roti pau kacang! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google