SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, February 6, 2011

LEE CHONG WEI & LIN DAN CELUP

Citer coti Chinese New Year aku hold dolu, ek?! Sebab nak kasik laluan kat citer family hang out kat Kajang. Nak kasik abis jugak! Tak kira! ;P

Masa stay kat umah kakak aku kat Kajang tu, sempat jugak la we ols mengetest power memasing, main badminton. Salah 1 aktiviti riadah la kiranya kan... Alaaa... main kat area2 umah kakak aku tu jugak... Menapak sket, dah sampai kat court.

Memula, aku cam malas nak join sebab pagi, owh... Rasa cam, mentido tu adalah lagik bagus kan... ;P Tapi, bila dah kena pujuk2, rayu2 ngan my 'sayang', terus I cair, hokay..! Ahaks3... ;P


~ & kami pun secara automatik jadik Lee Chong Wei & Lin Dan celup! Sebelum tu, harus posing dolu... Ha3...


~ Tak agak2 ah kak posing tau! Ha3...


~ Kakak aku plak take over. Shuttle tinggi nampaknya di situ..! Ecewah! ;P


~ Abang Mie ni plak dah macam nak terbang pun ado..! Gaya mau lebih, babe..! Ha3...


~ Tak sampai sejam main, dah semput. Terus stop & gediks2 lak berposing ntahhape2 gaya ntah?! Yang peliknya, time berposing memang tak penah semput! Haish! ;P


~ Gaya rock star la konon..! Sanggup tu daki2 bukit semata2 nak dapat shot yang terbaik. Tak buleh blah betul! Ha3...


~ Bini sapa la ni..??? Hiks...


~ My 'sayang' dah jadik cam Zombie Kampung Pisang jerk. Tinggal nak touch up sket jer ngan bedak sejuk. Sejibik la jadiknya..! Ha3... Larikksss..!!!


~ Mak yang jadik penonton setia sepanjang 'perlawanan' berlangsung. Thank you, mak... for your moral support! ;)


~ Nenek pun ado gak. Senyum meleret jer nenek, tengok cucu2 dia main terkinja2 kat court tuh. He3...

Aku rasa kan, kalau Lee Chong Wei ngan Lin Dan tengok kitorang main, mau menangis air mata darah diorang tau! Sebab kitorang main memang super dasat! Siap terbang2, pukul shuttle 2-3 kali bagai... janji lepas net. Ko ado..??? Muahaha...

2 comments:

azzey said...

mcm ku kenal gbr2 itu..hu3...

ArELeEz said...

azzey,
oopss! ho3!! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google