SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, September 17, 2009

PiXy Yg DiNaNTi DaH kUnJuNg TiBe..!

Tarikh kejadian: 16 September 2009

Mase kejadian: 10 a.m (xla tepat2 sgt but, bih kureng la...)

Seorg Encik Poslaju tlh masuk ke opis sambil dok mentioned2 name aku yg unik lagik indah tuh! * Owhhh... sempat lagik memuji diri sendirik! Layanzkan jer... Hiks... * Aku pon trus angkat tangan sejibik cam murid skolah yg tgh angkat tangan nak jwb soklan drpd cikgu-cikgi. Eh, x! Tipu jer... nak kasik shedap citer. He3... Yg sebenornye, aku trus gi kat kaunter, turunkan 'autograph' bagai... pastu larik bawak parcel sambil t'senyum lebar selebar Demang Lebar Daun. ;P


~ Tarat tat taraaa...


~ B'munge riang ati aku tatkala mengeluarkan mende alah yg ade lam parcel tuh! Yee haaa..!!! Yariibaaa2..!!!


~ Owhhh... pixyku... Mmuahhsszzz2...!


~ Xperlu tggu sampai sok utk touch up. Dgn serta-merta tuh! Ahaks2...


~ Semlm, I pakai baju ijo ade munge kaler merah. Pastu, pakai shawl kaler nih! B'seri kan??? ;P


~ Tampak makin b'seri bile wajah di touch up dgn Pixy! Owhhh... speechless2... Ho3!!!


~ Aku & renungan makrifat! Layanzzz...!!!


~ Disbbkan keasikan & ke-xcited-an yg melampau, aku cam t'lepas pandang kat 1 mende yg diparcelkan b'same2 dgn Pixy tersebut. Owhhh... ade kad raye rupenye! Baik aku buka & lihat, dari siapa ya?! * Ayat skema giler! Ha3... *


~ Owhhh... drpd Cik Solehah Azit rupenye... Mekacih yg xt'hingga la diucapkan wat Cik Solehah kerana m'titipkan kad raye yg chantek rupenye lagik ke-ijo-an kalernye utk aku yg cute nih! Kad raye yg sebegitu indah mmg utk org2 yg cute jerk! Yg xcute bley blah, ek! Ha3... Poyosnye aku! & tq so much gak coz b'tungkus-lumus m'dptkan Pixy tuh utk aku. Terima kasih... Terima kasih... &...

Sekian, terima kasih... ;)





::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Solehah said...

ye ye..syoknya dpt pixy..hehe..

ArELeEz said...

Solehah,
t'baiklah..! ;P

sweetheart said...

Selamat Hari Raya yang..

ArELeEz said...

sweetheart,
selamat ari raye to u too.. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google