SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, September 16, 2009

ErMmM... aRi NiE, bRApE aRiBuLaN, eK? ;P

Dari semlm aku dok tanye soklan yg same kat my 'sayang'. Yg geramnye, my 'sayang' bley plak bg jawapan skema! Gua dush3 kang, ha..! Huhuhhh..!

~ Tarikh 'Kejadian': 15 September 2009 ~

Aku: B... Sok ari hape..? Brape aribln, ek?

My 'sayang': Ermmm... sok adalah ari Rabu b'samaan dgn 16 September 2009. Y, sayang..?

Aku: Alaaa... xkan B xhengat hape2 pasal tarikh sok..? Huuu...

My 'sayang': Hape, ek? Xhengat la... Isk3...

Aku: B nie... Xtau ke... xhengat ke... xpaham2 ke..? Nak kene dush3 nih..! Huhuhhh!!! * Dlm ati pon b'kata, 'hape dia xhengat ke besday bini dia nih?!! Isk3... *

My 'sayang': Ye la... ye la... Abang saje jer purak2 td... nak tgk reaction sayang... He3...

Aku: Chaittt!!!

W/pon ari nie my 'sayang' dah wish sebnyk 16juta kali, but aku still poyos2 dok tanye soklan yg same lagik! He3... My 'sayang' baik ati, offer diri utk wat hape jer perintah yg dititahkan oleh besday gal. Owhhh... Xbley disia2kan nih! 'Hmmm... Hape kata kalo B masak utk sahur ari nie? Amacam??? Bernas x idea Leez tuh, B?' Ahaks2...


~ So, sahur ari nie dimasak & diprepare oleh my 'sayang'. Aku lak adalah m'tido xhengat! Muahaha... Kejikah..??? Owhhh... W/pon simple, tp shedap weh kalo kite m'tido then, En. Hubby yg masak. Xcaye, cuba korang try, test, tgk! Suh En. Hubby korang2 masak & korang lak m'tido! Muahaha... Btw, my 'sayang' masak nasik goreng kampong...


~ Telr mata & ikan masin. Gambar ikan masin nan ado coz dah kebulur nak rase air tangan my 'sayang'! Hiks...

Mak aku lagik lawak, 2 days b4 besday aku mak dah wish Hepi Besday kat aku. Alasan yg diberikan adalah mase dia pregnantkan aku dolu, 2 days b4 aku lahir, mak aku dah rase sakit2 bagai... Dat's y la dia wish awal! Ye la... ye la... Kira rasional gak la reason tuh kan drpd xwish langsung! Ha3... Abang aku lak pg td lam kul 10 a.m call aku, wish Hepi Besday. Ingatkan xhengat td! Tq, bro! ;)

Last but, not least... Hepi Besday To Me... La3... ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

Elyn said...

happy besday!!! hiks lawak je tye byk kali kat hubby camtu..... x pe bile lai nk bermanja kan??

Solehah said...

HAPPY BIRTHDAY LEEZ..

alvin si miskin bercherita.. said...

sumpah saya kenal awak dan hubby awak tu...mak awak lagi la sya kenal..makcik siti yang banyak berjasa pada sy..mana taknya...dulu2 masa kecik makcik siti la yang buat kan baju melayu kita...tapi tak sangka plak dah besar ni tak pernah pikir nak buat baju raya lagi...macammana awak bole sesat kat wilayah cake ekk???

ArELeEz said...

Elyn,
tq, dear..

tul tuh! +, idok le b'dose b'manje2-an ngan hubby sendirik! he3..


Solehah,
tq, bebeh! ;)

ArELeEz said...

alvin si miskin b'cherita..,
owhh.. t'haru la plak! he3..

alaa.. xtually, kwn leez yg bg link, dia kata ade blogger sekampong ngan leez (sg manik). tu yg wilayah cake coklat kene terjah tuh! ahaks..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google