SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, September 2, 2009

Ke KuBuRaN...

Jeng3...!!! Wat suspen jer tajuk entry tu kan? He3...

Alkesahnye gini... Last Sunday, my 'sayang' nak gi site, nak tgk progress work & nak monitor barang2 yg diperlukan cukup ke x?! Aku boring dok umah sensorang. So, I followlah! ;)


~ Owhhh... lupe nak story mory mornin' glory... Hmmm... site yg dimaksudkan adalah di kwsn tanah p'kuburan. Wo hooo!!! Ade seramkah? ;P


~ My 'sayang' dpt job wat pagar kubur lorrr... Kalo ikut tender asal, job yg my 'sayang' dpt adalah repair surau. But, ade changes di saat akhir, tetibe jer tukar plak suh wat pagar kubur. Apsal ntah ade changes & apsal xproceed ngan projek asal adalah wallahualam...


~ Mase dpt tau my 'sayang' kene wat pagar kubur kan... aku la org pertama yg dok gelak xhengat kat my 'sayang'! Siap wat muka ngeri2 lagik, gi takutz2kan my 'sayang'. Siap ngilai2 lak tuh! *Owhhh... tipu jer... He3...*


~ Tgh bz b deal ngan supplier, dok tanye apsal barang2 yg diorder xsampai2 lagik?!! Isk3... Nak kene dush3 supplier nih! Main2 ngan my 'sayang', ek! Nanti ko! ;P


~ Still under construction...


~ W/pon lokasi site tersebut adalah di tepi jln raye & ade bnyk org dok lalu-lalang, but if sorang2 wat keje kat sini, meremang gak bulu roma! Owhhh...

Pastu, trus singgah umah mak coz mak ajak we ols gi beli tikar buluh. Kakak aku & A_bern follow sekali coz ade mende yg kakak aku nak beli utk anak dia. Last2, xbeli pon tikar buluh tuh! Xsempat nak terjah kedainye coz seblom tu mak gi beli kipas dolu, then kakak aku gi beli kain sekolah A_bern. Mak trus carik tudung but, xjumpe gak yg b'kenan. Aku lak dok rembat shawl b'helai2! He3...

Ptg tu, aku b'buke kat umah mertua. Mmg dah plan, dlm bln pose nie, weekdays kitorang akan b'buke kat umah sendirik. Weekend lak kat umah bonda/ayahanda memasing. Every Saturday kat umah mak aku & every Sunday kat umah mertua. Adil & saksama kan? Hiks...


~ Mlm tu which was Mlm Merdeka, aku layanz Konsert 1 kat Astro 188. Cunlah Tok T! Patut la Tok K makin sayang! He3...


~ Aku sker tul time dia nyanyi lagu 'Kurniaan Dlm Samaran'. Malatops gilerlah vokal Tok T! Siap pakai kimono merah menyala lagik! Nie kalo Kak Red nampak kimono nih, mesti xcited abislah! Hiks...


*Kalo baju raye wat style kimono, okkah? Ahaks3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

Solehah said...

owhh..tgk muka hang yg first picture tu mcm org tengah bersedih..dah la tajuk sedih..Alhamdulillah bkn sedih2..cantik kan Datuk Siti tu..cantik3.

ArELeEz said...

Solehah,
muka ngantuks tu.. isk3.. xmo la sedey2.. nak ceria jerk! ;P

ye2! chantek sesgt! bulat2 jer. he3..

fealize_eleanoer said...

wahh..

alhamdulillah...

bkn senang nk dpt job mcm ni...
mase fea gi tgk org buat kubur arwah abah pon rasa cam...alhamdulillah,byk pahala org yg buat kije camni.besar rahmatnye!

gud3! ;)

ArELeEz said...

fealize_eleanoer,
alhamdulillah.. :)

neezareef said...

akak ni x minat ct..jd x tgk konsert dia tu..hehe

ArELeEz said...

neezareef,
leez minat suara dia coz cam merdu bak buluh perindu, gitu! hiks..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google