SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, September 28, 2009

DriFT!

Pagi td kan... gua drift, babe! Segala mak nenek vehicles/hape2 jer yg m'halang laluan aku, kene maki ngan aku! Sgt xbagus! So, plzzz... don't try this @ home, key! ;P
Tu la... sape suh kuar umah sgt lambat?! Kan dah kelam-kabut nak kejor mase! Kes nak transfer gambar2 masuk lam pen drive la nih! 16 ratus kali try transfer, xb'jaye! Balik2 'dia' kata pen drive aku dah full! Giler ke hape?!! Dah bnyk yg aku delete, xkan full lagik kot! Last2, setlh gigih b'usaha m'transfer & m'delete, settle gak lam kul 8.30 a.m. Huuu... Kul 8.30 a.m gak la baru t'kocoh2 nak kuar umah. Mane xjadik drifter?!! Owhhh... sib baik selamat sampai opis... Aminnn...
Tgk2, sume dah sampai xcept me! Plus, En. Boss pon dah sampai maaa... Trus aku parkin' keta baik punye kat sebelah keta En. Boss, konon2 nak amik ati la... *Chaittt! Pii raaa..!* Owhhh... sib baik En. Boss sgt baik ati, xde lak nak b'soal jwb ngan aku. Plus, aku dah b'tekad, xmo masuk lambat2 dah..! Insyaallahhh... Chaiyok2!!! ;P
~ Seorg 'drifter xb'tauliah tp, sgt dasat bile berade di atas track'! Ho3!!!
*Lame aku xupdate kan? Dah b'sawang2! Silap aribln, sarang tikus pon ado! Erkkk!... Ye la... coti raye seminggu. Blog aku pon nak raye gak... Hiks...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Solehah said...

tengok tajuk dan baca entry ni agak menakutkan la jugak suasana drift tersebut.. tp mai tang gambar tu..ala..baiknya muka puan leez..hehe..buat la muka ganasss sikit.

ArELeEz said...

Solehah,
owhh.. ye ke? menakutzkan, ek? apsal aku rase cam bese jer.. cam drift tu dah jadik mainan aku lak! ha2..

xsemestinye drifter mesti muke ganaz2 maa.. hang tgk cth woman drifter m'sia, si kiki @ nurul alis tuh! betapa punye feminin daa.. aku m'contohi dia la.. but, xmo la sexy-mexy cam dia, nanti en. hubby i marah, ok! hiks..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google