SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, August 6, 2009

BeSdAy PaRTy Of My BeLoVeD...

Sebenornye, dah lame aku plan nak wat besday party utk my 'sayang', sblom besday party Lip2 lagik. Mmg la we ols dah celebrate kat Pizza Hut, tp yg tu acara b'dua2-an, b'datin2-an. Aku nak la gak jemput family sume dtg makan2 kat umah aku. Pastu, t'pikir lak nak sekalikan ngan besday mak & my MIL. Mase besday mak, kitorang dah wat makan2, tp cam rushin' sgt la plak! Besday my MIL xde wat party2 kot! So, last Sunday, besday party mereka tlh diadakan, b'tempat di 'banglo' aku, *Cewahhh..! Banglo tuuu... Xbley blah! Hiks... * jam 12 tengahari waktu M'sia. ;)

~ Besday cake nie kan... aku suh diorang wat kaler purple, mase order tu dah cakap siap2, diorang dah siap2 tulis lagik! Mase amik tu nak cepat! So, xsempat la nak check2 bagai... Plus, aku rase budak yg amik order akan wat as requestedlah kan... Sekali bile dah sampai umah, bukak2, jadik kaler nih! Mengong tul! Chaittt!


~ They're all my beloved... A ensem besday 'boy' wif 2 cute besday gals! Ahaks...

~ Kak Aneem & anak2...

~ Odah a.k.a Raudhah mmg payah tul nak tgk camera! Geget kang baru tau! Grrrrr.......!

~ Peace! No war!... from A_bern in da house..! ;P

~ Bile aku dah godek2 camera, baru aku perasan yg budak nih tlh menyalahgunekan camera aku! Mane xnye?! Most of da pics adalah muka dia, dok posin' sensorang! Isk3... Gile glamer tul lah! ;P

~ Gambar 'mak cik' nie lagik!!!


~ See2!!! Kan aku dah cakap, 'mak cik' nie mmg kaki enterframe..!

~ Wah! Ade lagik tuh! Xbley blah nih!

~ Pon dia lagik! Tp, ade 'xtra' kat situ, Odah.


~ Ini kesah family abang & belon2... He3...


~ Ape kes... Odah teleng2 kepala sampai camtu tuh? Ha3...


~ Odah & Qistina... Diorang nie sebaya tau! Tp, kalo ikut bulan, Qistina lahir dolu la... Qistina borned in January, Odah lak in March. Tp, badan Qistina ngalahkan Lip2 kan? Debab tul lah!


~ Berat wooo Qistina nih! My MIL cakap, latest timbang adalah 9 kg! Aku dukung dia dari dapur ke ruang tamu umah my MIL pon dah semput semacam! Semput cam baru pas masuk lumba lari 100m b'pagar, ok! Owhhh...

Aku jemput family t'dekat jer... cam family pak yang, family abang aku & mak lang. Adik2 ipar aku nan ado coz sume dah balik kl.


* B'sambung...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Solehah said...

happy besday gak untuk besday boy and girl..:) cheerrrr...

ArELeEz said...

Solehah,
mekacihhhhhhhh.. xde pressies ke? hiks2..

lily lotus said...

happy besday!

ArELeEz said...

lily lotus,
tq2..! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google