SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, August 24, 2009

SeLaMaT b'PoSe To ALL mUsLiMs OuT THeRe...

Ari nie dah masuk ari ke-3 kite b'pose. Pejam celik, pejam celik, dah 3 ari... cam xterase jer kan?! W/pon baru p'mulaan pose, but aku sure dah ade yg wat preparation utk raye. Tul x? Baju rayelah... kasut rayelah... kuih rayelah... bla3 rayelah... Ade yg sker wat preparation awal2, xkureng gak yg sker wat last minute. Cam aku nih, baju raye pon xbeli lagik! Plan this Saturday baru nak gi beli. Plan jer tu, jadiknye wallahualam... coz sumenye depends on my 'sayang' bz ke x la... Tp, aku rase jadik kot coz bln pose normally my 'sayang' try adjust schedule utk xbz b as b4 xcept kalo ade mende urgentlah kan...

Btw, sempena bln Ramadhan yg mulia nie, aku nak wish to all Muslims...


~ ... SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA... Jgn pose yang2 yok, ok! Kalo dpt 'permit' len citer la kan... ;)

* Credit to: Testifriendster


* Aku dpt 'permit khas'! Tp, xde la aku sker2 ati plak nak salahgunakan 'permit' tu, nak makan depan org len yg xdpt 'permit'... Agak2 la kan... ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Solehah said...

sedihnya..dah 3 hari x dpt posaa,...hmm..

ArELeEz said...

Solehah,
aku senasib dgnmu.. sob2..

mylife said...

selamat berpuasa...

ArELeEz said...

mylife,
hepi fastin' to u too.. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google