SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, August 26, 2009

TeLuK dLm ReSoRT... dAy 3...

Ari ke-3, aku dah xsabor nak balik. Tp, ade lagik 1 topic nak kene attend. Kalo ikutkan, topic tu adalah utk sape2 yg di bidang finance. But, xtually, sume kene attend. Aku & da geng kan baik... attend jerlah... W/pon dlm ati t'sgtlah m'berontaknye... Hu3...


~ Muka yg windu tahap giler kentang kat en. hubbynye... Uhuks2...


~ Amik gambar kat lobby seblom off naik van p'angkut.


~ Gambar @ lobby lagik...


~ Lagik2 gambar @ lobby..! ;P


~ Sementara dok tggu feri, aku snap2lah gambar pemandangan dolu kan... wat kenang2-an...


~ Rase nak ku rembat jer bot nih. Bley balik secara pantas! Xyah nak tggu feri! He3...


~ Ape kesss aku gi senget2kan badan tuh?!! Pastu, dah la nampak cam aku sorang jer yg xbehave. Yg len2 sume cam pompuan Melayuz t'akhir jerk... Owhhh...

Feri sampai jer, aku trus rush! Aku xkira! Ape nak jadik, jadiklah! Aku tetap nak naik feri tu gak coz my 'sayang' dah tggu kat Jeti Lumut. Windu giler wooo..!!! ;P Tp, xla sampai aku main redah xhirau org2 yg perlu dihiraukan cam ibu mengandung kan... Agak2 la kan...

Dlm feri, aku dah start layan blues. Tgk air laut, sambil dlm ati dok cakap, 'Isk3... Apsal la lambat sgt nak sampai nih? Owhhh...'

Sampai jer kat Jeti Lumut, my 'sayang' dah tggu. Sejuk jer mata memandang bile dpt tgk wajah kesayangan hamba... Ahaks3... We ols trus gi makan tp bkn kat Lumut, but kat Teluk Batik. Lapor, sehhh..!


*Bersambung lagik...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Solehah said...

isk3..terharu baca citer ni..bila la aku nak kawin ni...hehe..

ArELeEz said...

Solehah,
tu la.. baik p kawen cepat2. syiok woo.. ahaks2..

eja said...

betul3..kahwin ni syiokkkk..sb tu liz rindu setiap hari..kalu xsyiok liz xkn jd cm skg..

ArELeEz said...

eja,
ye2.. fizikal m'gambarkan kebahagian & kesyiokan b'kawen.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google