SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, August 27, 2009

TeLuK dLm ReSoRT... LuMuT wATeRfRoNT To MaRiNa WiNg...

Seblom lunch kat Teluk Batik, we ols menyinggah dolu kat Lumut Waterfront. Gediks2 nak amik gambar kat Marina Wing. Bese la... sawan camera... Muahaha...


~ Posin' kat giant anchor.


~ Memule aku hengatkan anchor nie adalah keris. Poyos jer aku jerit gediks2 kat my 'sayang', 'B, nak amik gambar kat keris gedabak nih.' Bile my 'sayang' suh tgk tul2, baru aku perasan yg tu bkn keris, but anchor gergasi. Al maklum la... Rabun la katakan... He3...


~ Owhhh... ensemnyelah haiii... Hubby sapa la nie..? La3...


~ Da very lovin' couple... Ecewah!!! ;P


~ Cuba korang carik, kat manekah aku yg cute nih? ;P


~ Ade ke patut my 'sayang' suh aku cemolot ikan tuh?!! Yg aku pon follow jer... Isk3... Ape kesss..???


~ Framin' myself...


~ Marina Wing... Ecewah! Siap silang2 kaki lagik! Pdhal, tgh panas m'bahang time nie, ok! Tp, tetap control2...


~ 'Kebersihan taman t/jawab b'sama.' Pesanan dari 'Duta Alam Sekitar Yg Cute!' Hiks...


~ Eh2!!! Nampak cam kurus la plak my 'sayang' nih! Kan3...! ;P


~ Manyaknye lah haiii bot..! Cilok 1, bley..? Hiks...


~ Wif da jinak dolphin..! ;P


~ Mesti hazab dolphin tu nak menanggung beban berat my 'sayang' kan?! Ha3... Larikkkkssssss.......!!!!!!!


~ Cam sebuah arca yg comey2 & bulat2 jer... Muahaha...

Pas gediks2, snap sane snap sinun, we ols trus cha alip bot gi lunch kat Teluk Batik. Xtahan wooo... Lapor giler, sehhh..!!! Pas makan, patah balik ke Lumut coz nak soppin' ape2 yg patut.

Kesah soppin' akan disambung kemudian, but kesah seminar adalah TAMAT... Sekian...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Solehah said...

bestnya tempat leez..lanscape dia pun menarik..teringin nak pegi gak nih..

ArELeEz said...

Solehah,
nie kat lumut waterfront jer maa.. setakat amik2 gambar, ok la..

sweetheart said...

tetiba akak rasa
nk ajak pak syed
pi lumut
tgk gamba2 cam best jek..

ArELeEz said...

sweetheart,
ye2.. silakan..silakan.. he3.. jgn gi lumut jer, but truskan p'jlnan anda ke pangkor.. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google