SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, August 4, 2009

ExAm3!!!

Mintak mahap ye, U ols... esp kpd yg dok singgah2 blog aku tp, dok tgk entry yg xb'update. Bz b la, U ols... Banyak mende yg nak kene settlekan. Asik2... keje3!!! Sampai xde mase nak b'libur! Menciklah! Huh!!!

Tp, bile pikir2 balik, nak wat camne kan... Org bayor gaji kite utk wat keje, jlnkan t/jwb yg sepatutnye. Al maklumla... kite kan 'Yg Menurut Perintah' jer... Huuu...

Bukan setakat bz b ngan keje jer! Sume mende aku bz b kan! Bz b ngan hal ehwal umahtangga la... * Ye ke, ek? Hiks... * & yg paling digeruni adalah bz b ngan study coz xlame lagik aku exam. Owhhh...


~ Buku nie la yg aku dok studykan tuh! Naik juling bijik mata aku tgk ketebalan buku nih! Xlarat wooo nak khatamkan... Hu3...


~ Sambil study, sambil tgk movie hape ntah nih?! Tp, cam seram2 la... & kesimpulannye, 60% focus aku adalah pd movie tersebut..! Only 40% focus pd p'study-an. Waaaaaaaaa.............! Giler kentang tul! Uhuks2...

Ade sekali tu kan... mase tu aku tido kat umah mak aku coz my 'sayang' gi kursus... aku try la bukak buku tuh, konon2 nak study dgn b'hemah la kan... xsampai 30 minit, aku dah ting tong! Last2, aku letak buku tu kat tepi kepala aku, pastu siap cakap kat mak...

Aku: Mak, kalo adik letak buku kat sini, pastu tido, rase2 ilmu tu bley diserap masuk lam otak x?

Mak aku cam xbley blah nak jwb soklan tuh! Cam susah sgt soklan aku tuh! Ngalahkan soklan SPM! Ermmm... soklan I tu short & simple jer kan, U ols kan..??? Erkkk! ;P



::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Solehah said...

agak susah la nak dijawab soalan hang tu..aku selalu jugak buat buku tu as bantal dengan harapan ilmu akan masuk dalam kepala..

ArELeEz said...

Solehah,
susah ke? aku rase cam soklan utk bebudak tadika jer.. ;P

menarik gak tuh! pasni, aku pon nak wat buku tu as bantal gak lah! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google