SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, August 20, 2009

Yu HuUu..!!! i’M bAcK! ;P

Mornin’ & salam 1 M’sia… Ecewah! He3… Well… b’dirinye aku di sini, * Eh2! Bile mase lak aku ‘b’diri’ kat lam blog nih?! Hiks… Layanzzz..! * adalah utk m’appologize pasal aku dah dikira lame gak xupdate blog. Bukan sengaje, ok! Sumenye adalah disbbkan faktor2 yg xdisengajekan coz last weekend yg baru b’lalu nie, aku diarahkan attend seminar kat Teluk Dalam Resort, Pulau Pangkor. Tp, kat entry nie aku xmo story mory mornin’ glory lagik pasal seminar tuh. Hal2 seminar & gambar2 b’kaitan akan diciterkan kemudian, ok! So… tungguuuuuuu…….! ;P

Skang, aku dah rase lega sket coz exam dah abis. W/pon aku xconfident sgt ngan jawapan2 yg aku itamkan tuh, tp aku rase sgt2 lega coz dah xyah nak usung buku tiap2 mlm, nak study bagai… which is sgt m’ganggu life aku! Owhhh… statement dasar PEMALAS nih! Ho3!!! ;P But, still rase dag dig dug gak jantung ati nih bile memikirkan pasal result. Kalo bley, xmolah repeat2… Xsker, u! Owhhh… Tp, serious! Sampai demam2, ok aku study! Tul, weh! Xtipu punye..! Kuar jer hall, aku dah rase semacam… cam nak tumbang pon ade gak! Aku mmg dah rase xshedap badan sebelom tu lagik, xtually. Tp, gigih gak nak gi exam coz dah register maaa… Xkan nak cancel kot kan… So, redah jerlah.

Kisah aku demam, gi spital, mc bagai nih, aku dah story b4 this. So, xmolah citer repeatedly kan… Ape yg aku nak citer adalah on da way back dari spital, my ‘sayang’ perasan yg ade 1 apek berentikan keta kat tepi jln & amik gambar matahari. Kitorang nie wonderin’ la kan. Sambil drive, my ‘sayang’ usha2 ke langit. * Owhhh… This is a dangerous action, ok! So, plzz don’t try this @ home, ek! * My ‘sayang’ suh aku snap2 fenomena matahari tuh!

~ Nampak pelik kan? Kalo tgk through naked eyes, lagik nampak pelik!


~ Matahari tu tul2 m’canak kat atas kepala. Then, ade lingkaran kat keliling matahari tuh. Area between matahari & lingkaran tu b’keadaan gelap sket as compared to warna langit yg di luar lingkaran.


~ Nampak x, u ols? U ols penah ke tgk fenomena yg sewaktu dgn nih? Aku rase, nie baru 1st time aku tgk. Maybe seblom nie penah t’jadik but we ols yg xperasan kot! Hmmm…


~ Nampak sgt muka org demam kan? Muka pon xb’maya jer…


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

meare said...

assalamualaikum leez.
amboi,ingtkn dh merajok xnk blogging dh.
aku bukak je entry lama je,huh...
tp skali hapdet,amik ko,manyak entries.aku soka,muahaha...

ArELeEz said...

meare,
waalaikumslm..
blogger tegar mane bley merajuk maa.. it's just dat kekangan mase la.. bz b! uhuks2..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google