SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, August 13, 2009

LaKsA gOrEnG b'SoSeJ mEriAH!

Sebelom demam kan... sempat la my 'sayang' merase masakan dari air tangan aku nih. Pastu, mmg xdapek den nak nolong la... coz mmg xlarat nak wat ape pon! T'jelepuk depan tv, peluk bantal, selubung ngan blanket jer la yg aku tau. Pastu, suh my 'sayang' picit2 kepala & tepekkan cool fever. Ari aku sihat wal afiat pon dapur jarang b'asap, nie kan plak ari aku demam...


~ Mase sihat walafiat tu, aku masak nie ha... laksa goreng b'sosej meriah! Mmg meriah, ok ngan sosej..! Dat's y la aku buh name 'Laksa Goreng B'sosej Meriah'! He3...

Weekend nie, aku rase nak masaklah! Plus, next Monday aku diarahkan gi seminar kat Teluk Dlm Resort, Pulau Pangkor for 3 days & 2 nites. So, adalah bagus kalo aku rajin2kan diri memasak. Xde la kang my 'sayang' windu2-an ngan air tangan wifeynye nih! Ecewah! ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

Solehah said...

hang letak sosej sampai sebungkus ka?bnyk sgt aku tgk..

eja said...

i hate sosej..xsuke..letak udang goreng..lg sedap..

ArELeEz said...

Solehah,
xla.. aku buh dlm 6 ketul jer.. aku jadikkan slices (besor2), tu yg nampak manyak kot! he3..


eja,
stock udang abis! sosej jer yang ado! belasah jer..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google