SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, August 7, 2009

B'BuKe PoSe @ MaWaR sEaFoOd

Ari Rabu, aku b'pose lagik... Waaaaa.......... Bile nak abis nie.... Bulan pose dah dekat nie...... Uhuks2...

Xpe2... Sabor2... Tinggal sket ari jer lagik nak ganti! Relax2... Cool2... * Cobaan menyedapkan ati sendirik. *


~ My 'sayang' bawak aku gi bukak pose kat luar jerk. Senang! Xyah susah2 masak & basuh pinggan! He3...

~ Kitorang kuar pas Maghrib. But, sebelom tu, aku dah makan bihun goreng ngan ayam goreng rempah, tapau dari umah my MIL. Sebagai alas perutlah kiranye kan... sebelom makan besor! ;P

~ Penat pikir nak makan katne?! Last2, Mawar Seafood kat City Mewah gak yg we ols terjah. Plus, we ols rase cam nak makan western.


~ My yummylicious chicken chop!


~ Tgh dok melantak chicken chop, aku gediks2 mintak my 'sayang' orderkan sotong goreng tepung lak. Jgn salahkan aku but sila salahkan perut & selera aku, ok! ;P

Ari nie pon aku pose lagik. Aku xtau la lagik berape ari aku kene ganti. Sume hal2 yg b'kaitan aku serahkan kpd my 'sayang' utk monitor. Kalo my 'sayang' kata, sok, luse, tulat, bla3... aku kene pose, makanye aku akan b'pose. Kira cam P.A aku la my 'sayang' nih! My beloved P.A cum HUBBY..! He3...

Btw, a very2 super duper big thanx to my 'sayang' coz rajin kejutkan aku bangun sahur, even masakkan lauk sahur utk aku. Kalo nak harap aku... owhhh... lu pikir la sendirik! ;P Risau gak nih coz bulan pose dah dekat, camne la nak bangun sahur, masak bagai... Giler kentang aku dibuatnye..! Last year, dok ngan mak, so tiada masalah di situ! Hiks...

W/pon simple-mimple jer menu yg my 'sayang' masak, tetap aku sker & aku hargai sesgt..! Tq oso coz sudi & xjemu2 melayanz kerenah manje * Ecewah! * isterimu ini... Jasamu akan tetap ku kenang... I LOVE U FOREVER, BEBEH! Hiks...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

8 comments:

Faizah_Haris said...

hamboiiiiiiiiiii...perut tu nak kene cubit ke ek? mcm2 dia mintak masuk dlm ek....hehehehe.....cam dah bulan poce dahhh nie....

eja said...

chicken chop..chicken chop..

Solehah said...

eh...bila aku nak merasa masakan hang pulak nih..errrrkk..mungkinkah?

TEACHER OF SOMEONE said...

caiyok...caaiyok....hehehe

neezareef said...

meleleh nengok ciken chop

ArELeEz said...

Faizah_Haris,
alaa.. ngidam sekali-sekala, ape salahnye.. hiks..


eja,
aku adalah antu ayam! he3..

ArELeEz said...

Solehah,
hmm.. bile, ek? i lom b'sedialah! ecewah! ha3..


TEACHER OF SOMEONE,
huuu...

ArELeEz said...

neezareef,
sila lap 'mende' yg meleleh tu, ek! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google