SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, August 24, 2009

SoPpiN' b4 gi SeMiNaR @ TeLuK dLm ReSoRT

Seblom gi seminar kat Teluk Dlm Resort tuh, aku gi soppin' dolu coz ade barang2 keperluan yg aku kene beli. Ikutkan ati, aku cam very da lazy nak kuar dat day. Rase cam nak m'tido jer kat umah. Tp, barang2 tu penting..! Kang kalo xbeli, susah plak kang! Huuu...

Memule gi beli sport shoes coz sport shoes aku kakak dah rembat mase dia gi kursus kat Sg Petani. Pinjam trus tahap b'kemungkinan besor xreturn kot! Plus, aku rase dia dah angkut gi Kajang kot! Hmmm... Halal jer la... B'sedekah kat adik-beradik sendirik, bnyk pahala wooo... * Dlm ati adalah, 'Uhuks2... Sob2...' Larikkkkkkkksssssssss....... *


~ Terjah 2 kedai, last2 aku pilih yg kaler brown nih! Syiok wooo pakai kasut nih! Tetibe jer rase cam Yunalis Zarai! Ahaks2... Ye2... Aku tau, ade yg rase nak muntah bluwek... Ade aku kesah??? Pedulikkk!!! Owhhh... btw, Yunalis Zarai adalah idola + sumber inspirasi aku skang nih! Aku pakai shawl pon sbb t'pengaruh ngan Cik Yunalis Zarai tuh! ;P


~ Pastu, aku beli socks yg comey nih! Kaler, wajibla purple kan... Sgt comey! Plus, kalo aku yg pakai, laaagik comey! Muahaha... Lariks lagik!!! ;P


~ Then, aku gi soppin' track bottom nih! Fussy tul aku nak beli mende alah nih! Punye la tawaf 1 dept tuh! Last2, yg 1st2 aku usha gak yg aku rembat. Alaaa... pompuan kan... He3...

Shawl pon aku beli gak. Konon2 nak wat cover2 badan time sejuk dok lam bilik seminar la kan... Last2, xguna pon! Elok jer dok lam luggage. He3... But, don't worry... Akan aku gunakan gak di 1 mase nanti... ;)

Bile rase2 dah cukup segala tok nek barang keperluan, cam toiletteries bagai... we ols pon balik la kan... Xbley nak b'hula hup lame2 coz I need to pack those thingylah!


* Nantikan update setrusnye & gambar2 cun * Ecewah! Hiks... * regardin' Seminar @ Teluk Dlm Resort! Owhhh... teaser apekah nih??? ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

11 comments:

Solehah said...

surprisenyaaa...

ArELeEz said...

Solehah,
hang nie.. surprise tul2 ke.. surprise tipu2 nih? huu..

eikasyaza said...

tomeynye stokin..purple lagik...hehe..selamat berseminar n berpuasa..i pollow you.... :)

Faizah_Haris said...

huhuhu igtkan stokin tu spender..kihkihkihh!!....:P

Solehah said...

serius la surprise..tgk muka aku ni..serius ja waktu taip perkataan tu td.

ArELeEz said...

eikasyaza,
comey cam tuannye kan? hiks..

btw, dah selamat pon b'seminar.. he3..


Faizah_Haris,
owhhh.. agak2 le.. ;P

ArELeEz said...

Solehah,
ade ke..?? xcayo2.. unless, hang send kat aku gambar muka hang yg tgh t'surprise tuh, baru aku cayo! ha2..

lily lotus said...

haha..aah laa ingatkan stoking tu spentot..hihi

eja said...

aku igt stoking tu pun spe___gak..ish2..

ArELeEz said...

lily lotus,
dah 2 org yg mengatakan dat socks look like spentot! uhuks2..

ArELeEz said...

eja,
alaaa.. dah 3org cakap camtu..! hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google