SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, August 27, 2009

TeLuK dLm ReSoRT... ePiSoD gAmBaR yG T'TiNgGaL... ;P

Bile aku usha2 balik entry2 kat blog aku, baru aku perasan yg ade gambar2 kat Teluk Dlm Resort yg aku xinclude kat lam entry Day 2. W/pon sume gambar makanan, tp aku tetap nak upload & publish gak! Xpuas ati & saje jer nak show-off kat korang sume... He3...


~ Nie adalah menu makan2 di ari ke-2. Ok la... not bad la... Bley blah la kat anak tekak aku nih. Paling besh, ade ketam goreng berempah. Perrggghhh..!!! Marvellouslah!


~ Pastu, ade rojak buah. Ade buah jambu madu, mangga, jambu batu & nanas.


~ Agar2 kat sane mmg fail! Org perak kata, 'Tawar heben!' Everytime diorang serve agar2, mmg faillah! Rupe dah cun, tp taste plak kureng. Owhhh...


~ Fruits of da day...


~ Yg nie menu minum ptg kalo xsilap aku. Kuih popia, mmg fav aku nih! ;)

Sekian entry utk gambar2 yg t'tinggal... He3...


*To be continued...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

Solehah said...

weh,apehal air liur aku meramu-ramu ni..hehe..nasib x meleleh ja..aku suka ketam..

Solehah said...

sedapnyaaaaaa.......................

ArELeEz said...

Solehah,
meramu2?? wat is meramu2?? xpaham2.. ;P

shedap2.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google