SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, May 23, 2014

SIAPA NAK REMOTEEEEEEE......???!

'Siapa nak remoteeeeeeee.........???!'

Pernah dengor kan soklan kat atas tuh? Kompom terbayang2 ada sorang budak pakai kot, sebelah dia ada sorang lelaki (Encik Adam) a.k.a suami / anak, kat depan diorang ada sorang pompuan a.k.a isteri Encik Adam & sorang pompuan tua a.k.a mak Encik Adam. Isteri & mak tu dok berebut remote sebab isteri nak tengok Masterchef Selebriti tapi, mak nak tengok Primadona.

Boleh imagine ke tak ni, weh? ;P

Motippp... adalah malam ni ada game bola, Perak vs Sarawak. & malam ni jugak ada Ceria Popstar. Kesimpulannya, #jebatmas sedang 'berebut' remote! 

Game bola tu of courselah My 'Jebat' kan... Ceria Popstar tu pulak, of courselah ah kak. Ha3... Tetiba terjebak dengan Ceria Popstar. Kak Yong & Kak Ngah punya pasal la nih! Salahkan diorang sebab diorang yang paksa tengok. Lepas tu, aku rasa macam best. Terjebak sampai ke sudah. Comel sangat Kashika tuh! Hadoih! 

Kembali pada isu #jebatmas berebut remote...

Masalah perebutan nampak macam dah selesai sebab game bola tak on air secara live. Siaran tertunda. My 'Jebat' tengah mengaum sambil usap2 kening yang berparut. Ha3... 

Tak payah nak mengaum sangat la B, oiii..! Meh tengok semi final Thomas Cup, meh! Datuk Lee Chong Wei vs Tommy Sugiarto. MALAYSIA BOLEH!!! ;D

Ceria Popstar kita record je. Terima kasih PVR. ;)

Hmmm... dekoder ke-2 dah siap install kat dalam master bedroom. Lama dah. TV je yang 'tak install2' lagik. My 'Jebat' tengah kaji 'penyata kewangan'. Ha3... Hadoih!


:: Like3, ek! ::



2 comments:

zarulfarhana said...

best cita jebat....

ArELeEz said...

zarulfarhana,
kompom! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google