SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, May 13, 2014

INDAHNYA...

Indahnya hari ini... 
Hari2 pun sangat indah, actually. Tapi, hari ni extra indah sebab dengan senang hatinya boleh melepak kat rumah di hari SELASA... hari yang selalunya kita bekerja! Memang perrgghhh..!!!

Indahnya melepak di rumah...
Boleh landing2 sambil peluk SpongeBob dengan Cik Ted Toberry. Bosan2 kang, layan PVR #bukankeranaakutakcinta secara marathon. Feeling2 #hannahmastura sambil berguling2. Ahaks3...

Indahnya CUTI...
Dah. Tu je nak cerita... merangkap motip sebenar. 

Ha3...

~ Selamat bercuti, you ols..! ;D Errr... yang kat tengah tu #jebatfoo, yang gigirl tu of course lah #hannahmastura & yang paling kanan tu 'Fisya a.k.a Faizal Shah bin Farouk', P.A #hannahmastura yang paling vogue katanya... Sebab baju dia boboy tapi, rambut cam gigirl. Ha3... Ko ada..??! ;P

*Credit to: ppismp-c-2010


:: Like3, ek! ::



2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

indah sgtttt..iolsss is cuti 4 hari tau :P ppppfffttt

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
pergghh..! tu lagik indah banget! jeles i ols tau.. uhuks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google