SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, May 7, 2014

#THROWBACKDUA: AKU TUMBUK MUKA KO!!!

Yang ke-2...

"... banyak lagik jantan yang ada mata, buleh tengok wayang dengan ko... ada kaki, buleh jalan2 dengan ko... Ko ajak je lah diorang. Ko tak payahlah nak try aku! Tak payahlah!"
"Ustaz _ _ _ _ _ ni memang sombong kan?"
"Baru tau hari ni aku sombong? Memang aku sombong. Apa masalah ko?"

Siap buat perumpamaan! Ulat dalam pokok manggis lagik cantik dari si bunga manja katanya... Tak boleh blah! Ha3...

Tapi, ada bunga manja kesah..??! Marah2 + geram2 sayang je... Lepas tu...

*** Tak kesah la Abang _ _ _ _ _ nak cakap apa sekalipun. _ _ _ nak kahwin dengan Abang..! Haaa... Giler tak handsome macam ni! #buatbunyikcicak Muka macam Sharnaaz Ahmad. Ahhh... Slurrppp2..! Abang... ***

Parah! Sangat parah! ;P

Idea notty datang! Disokong secara paksarela oleh Mak Cik Sari. Mamat kolam ikan 'kalah'... Terpaksa rela jugak hantar bunga manja balik banglo. Hiks...

~ Credit to: appszoom

Perkenalan diorang singkat! Tak disengajakan... atau mungkin ditakdirkan... Who knows..?! ;) Tapi, sweet! Mamat kolam ikan yang tengah tertonggeng2 susun barang2 dapur ke dalam fridge, disangka adinda sendirik yang ponteng kelas. Si bunga manja tepuk bumper mamat kolam ikan sambil mintak air coklat.

Bila kantoi, termalu sendirik! Tapi, sempat memuji...

"Sampai hati Abang Long tak bagitau pun, ada pekerja handsome macam tu..."

Hang Jebat... Hang Jebat... Eh! Hiks...

Dah sampai banglo. Tapi, bunga manja takmo turun. Gigih berangan... gigih nak tengok cermin pandang belakang... Mamat kolam ikan dah hilang sabar!

"T-U-R-U-N. TURUN!"
"... pandainya Abang eja! Pandainya2..! Ha3..." #sambiltepuktangan

"... Abang _ _ _ _ _, nak hug..."
"Aku tumbuk muka ko!!!"

~ Credit to: qileh

Dari kena samakan dengan ulat manggis sampai nak kena tumbuk pun, bunga manja tetap tak give up! NEVER! Sangat ambitious..!


:: Like3, ek! ::



4 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

comel gila nelydia..tak sampai hati kot nak tumbuk

Kesuma Angsana said...

hehehe suka2

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
kompom xjd tumbuk! kiss je.. hiks..

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
i likeeee... too! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google