SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, May 14, 2014

SUP KEPALA IKAN 'MAK CIK SARI'

Ada 'delivery' daripada 'Mak Cik Sari'. Eh, Mak lah! He3...

Dah terbiasa panggil Mak dengan panggilan 'Mak Cik Sari'. Sejak #bukankeranaakutakcinta. Mak pun iyekan je. Menyahut. Sebab Mak pun layan drama tu jugak kan... Siap emo2! Kalau scene #jebatfoo kena maki dengan 'Tok Ayah' ke... 'Hannah Maryam' ke... atau pun scene gaduh dengan #hannahmastura ke kan... kompom Mak tak tengok! Tukar channel terus! Nak scene yang baik2... yang sweet2 je... Hiks...

Delivery tu berupa makanan yang dimasak sendirik oleh 'Mak Cik Sari' *read: Mak*. Aroma dia... toksah ceritalah! Memang tahap kembang-kempis hidung! Perut dengan anak tekak gigih bershuffle! Thorrbahekkk..!!! ;D

~ Sup kepala ikan, bebeh! Ko ada..??! Ha3...

Alahaiii... 'Mak Cik Sari' nih... macam tau2 pulak My 'Jebat' tu dok mengidam sup kepala ikan by 'Mak Cik Sari'. Kuasa firasat kata ko! Eceh! Ha3...

Faveret My 'Jebat'. Kepala ikan tu khas untuk dia sorang je lah sebab #hannahmastura kan tak berapa in sangat ikan masak lembik2 nih. Tapi, kuah dia kena sharelah sebab tang kuah wa boleh hirup sehingga ke titisan terakhir lei..! Heh3...

Berpoluh sakan lepas makan! Tersandar bahek punya kat sofa. Tahap tersadai! Bulat perut memasing. Ha3... Hadoih!

Terima kasih, 'Mak Cik Sari'... ;)

Eh, Mak lah! He3...


:: Like3, ek! ::



4 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sedapnya sup ikan :)

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
tambah sodap bile ianye air tangan ibunda t'chenta kan? ;)

ira-meare said...

Menyampah....#jelesngnhgsbbmakakujauh ;p

ArELeEz said...

ira-meare,
xdapek den nak nolong.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google