SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, May 13, 2014

MEMERIAHKAN KOTEJ

Cerita lama... Tapi, tetap nak diabadikan. Untuk kenang2-an hari tua... untuk kenag2-an anak-cucu-cicit... Ecewah! Sangat berpandangan jauh! ;P

Kakak & family balik kampung. Sebelum diorang balik ke Kajang, aku ada buat jamuan sikit untuk diorang. Alaaa... kecil2-an je... yang simple2. Jamuan tertunda, actually. Sebab sepatutnya dibuat sehari sebelum diorang balik Kajang. Tapi, Pak Tam pulak masuk hospital. Cancel masak, terus berdesup ke Hospital Changkat Melintang nun..! Hmmm... perinciannya aku story kat entry lainlah, ek! 

Aku masak apa yang wujud dalam fridge je. Tak sempat nak mintak My 'Jebat' ke pasar sebab dia kerja. Dengan stok bahan mentah yang terhad tuh, maka terhasillah nasik lemak & kueteow goreng. Alhamdulillah...

~ Terima kasih sebab sudi datang & memeriahkan kotej we ols... Eceh! Ahaks3...

Rasa sangat neves nak kasik mereka makan masakan aku! Sebab sangat rare, hokay! Tersangat rare! Heh3...

Mak, Kakak, Abang Mie & A_bern. Nasib baik diorang tak tunjuk bakat jadik juri Masterchef. Kalau tak, kompom #hannahmastura menyorok bawah meja terlebih dahulu! Ha3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

untungla ade orang nak memeriahkan kotej anda ..hahhaha

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
alhamdulillah.. heh3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google