SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, April 30, 2010

MAKAN BUSAT WOOO...

Last weekend, memang kitorang nan ado kat umah sebab we ols terjah umah kakak aku kat Kajang. Pastu, gi Genting lak. Citer jalan2 carik pasal nie, later la aku story, ek. Jom layanz gambar ngan caption mase we ols makan busat pada malam sebelum ke Kajang. Layanzzz...

Aku, my 'sayang', mak & A_bern makan busat kat City Mewah. Lepaking kat gerai ujung yang serve menu sup 3 rase tuh.


~ Penuh giler meja ngan hidangan2 yang marvellous2 tuh! Ade 4 mulut jer pun... Tapi, order makanan cam berganda2 yang nak makannye. Mentang2 la ah kak yang belanja... my 'sayang' pau habis2-an! Huuu...


~ Makan tak hengat wooo... minah nih..! Sampai tak kose nak hadap camera. Isk3...


~ Muka suram sebab kene pau ngan my 'sayang'. Uhuks3... Sob3... Eh2! Tipu2! Gua ikhlas, hokay..! ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

azzey said...

nk sup 3 rasa..nak sup ...nak sup..nk sup....waaaa!!!!!!....kt ne kdi dia?..yg mane 1 ???? lbtnye lg nk blk kpg...hu3....

ArELeEz said...

azzey,
woit! cuba bwk2 b'sabor sket. bwk ngucap bnyk2. isk3.. kedai yg ke-2 ujung la.. sebelah western mawar seafood tu, ha..! ade paham??

azzey said...

waaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! x kira nk juga..... nk juga... nkjuga....KATALAH.. KATALAH...HA33....

ArELeEz said...

azzey,
penyakit 'katalah' dah dtg.. hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google