SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, April 8, 2010

THANKS AWA... SEMOGA MURAH LAGIK REJEKIMU...

Baru2 nie, Awa balik kampong. Memang normally, every weekend pon beliau balik kampong, tengok Qistina. But, yang baru2 nie ade hajat besor sket. Mak cik tu dapat bonus wooo... Banyak lak tuh! Kayo la beliau... Best la Encik Celcom... Bagi bonus kat staff2 mencanak2! Kagum ah kak! Jeles pon ado! Hu3...

Awa bermurah hati nak belanja we ols sume makan malam. Pegi City Mewah, try 1 kedai yang paling ujung. Aku & my 'sayang' penah try makan sekali kat sini. Makan yang simple2 jer la... Macam tak berape best. Tapi, malam tu, rase best giler la plak! Tetibe jadik sodap! Especially sup 3 rasa dia. Perrgghhh...!!! Marvellous2... Maybe, tukang masak dah tukar kot! Wallahualammm...


~ Bukti 'kerakusan' my 'sayang' & adik-beradik beliau. Menakjubkan bukan?!! If ade Roy, ngan kepala2 ikan tu selesai sekali! Roy tak balik mase tu. Orang keje shift, bese la kan...


~ Yang nie pon sodap! Daging black pepper. Daging pon lembut jer...

Ah kak yang amik order tu suggestkan sup 3 rase as kuah coz we ols cam dah boring asik2 tom yam jer kan... So, kitorang pon try la! Sodaplah! Tak tau nak cakap camne?! But, memang sodap! Isi kandungan dia ade tauhu telur/Jepun, ayam, sutun & udang. 1st time rase, terus aku jatuh cinta! Means, pasnie, if nak makan kat City Mewah, we ols akan terjah gerai ah kak tuh & order sup 3 rase yang hebat tuh! Ha.. amik! Puji melambung, ko..! ;P

Lepas makan, aku terus balik jer. Tak singgah memane pon. Adik2 ipar lelaki & parents in-law pon balik gak. Adik2 ipar pompuan jer yang takmo balik terus, nak ke funfare katanye...

Well... thanks a lot to Puan Awa yang sudi melaburkan duit untuk we ols sume... Jasamu dikenang... & semoga murah rejeki..! Sok2, if Encik Celcom kasik bonus lagik, jangan lupekan we ols, ek! ;P

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

azzey said...

kat ne kdi tu? ape namanya?

ArELeEz said...

azzey,
kat city mewah. name kedai xhengat la plak!

Solehah said...

org yg rajin belanja wajib kita doakan rezeki dia murah selalu.

ArELeEz said...

Solehah,
ye! betul3! tp, nie baru 1st time dia belanja aku. he3..

azzey said...

taulh city mewah..tk intan dh mcm dlm kocek i je..tp city mewah tu byk kdi...x kn nk singgah ty sume kdi kot....ishk ishk ishk....

ArELeEz said...

azzey,
gerai paling ujung maa.. sebelah western mawar seafood. ada paham..??

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google