SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 6, 2010

KOMBINASI YANG HEBAT! ;P

Hari Ahad... mood 'R' *Rajin* aku ada mari. Ah kak masak untuk dinner, hokay..! Sila pecaye sambil buat muka jakun, ye..! Ha3...

Alaaa... yang sebenornye, aku yang lapor tahap gabanz! Aku just makan time breakfast jerk. Lunch aku tak makan sebab cam kenyang jer kan... Bile dah petang, mula la meroyan! Kruk krek... kruk krek... bunyik perut aku. Hu3...


~ Aku buat, Masak Lemak Labu Air + Carrot Bersame Udang Mahakarya Cinta. Wah3..! Tak agak2 name resepi, ko..! Ha3...


~ Ikan goreng ado...


~ Yang nie ikan kurau masin goreng, tabur ngan bawang goreng & cili kering goreng. Perrgghhh..! Pembuka selera betullah! Cium bau pon dah tak tahan, hokay!


~ Sebagai pelengkap hidangan, aku buat cicah mempelam nih. Pelam tu aku beli mase balik dari pasar ngan mak aku hari tu. 4 kilo = 10 hengget. Pelam yang jenis besor2 godang tu, ha..! Ntah hape name saintifik dia pon aku tak tau?! Sebab mase kat campus dolu, lecturer aku tak ajar lak salasilah memepelam nih. Salasilah konkrit, steel, beam & yang sewaktu dengannye tu ado la. Heh3...

Kombinasi nie memang mencabar diet aku especially ikan goreng ngan cicah pelam tuh. Waaa... memang tak buleh blah!


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

Diarihatiku1976 said...

bab mempelam yg tak tahan tu wehhh... berjurai2 air liur akak...

Elyn said...

terliur tgk lauk2 ni.. dh la i tgh diet nasik heheheh

lily lotus said...

sendiri bikin sendiri tercabar ekk. apatah lagi org yg melihatnya ni :P

ArELeEz said...

Diarihatiku1976,
ha3.. cepat carik tisu! ;P

ArELeEz said...

Elyn,
leez pon nak try la diet nasik.. dolu buleh jer.. skang mmg xbuleh blah! nak nasik gak! hu3..

ArELeEz said...

lily lotus,
aah. sebenornye, saje jer nak m'cabar tahap kewibawaan diri ini. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google