SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, April 4, 2010

KURSUS REFRESHER @ CORAL BAY RESORT, PANGKOR ISLAND (EPISOD: LET'S REMP-IT!)

We ols teruskan aktiviti bebas kitorang dengan 1 aktiviti yang agak mencabar kewibawaan pompuan Melayu terakhir macam kami nih. Tak lain tak bukan... aktiviti... meREMP-IT!!! Syiok wooo... Kitorang sewa motor 2 bijik, sejam=6 hengget jerk. Murah2... Memasing setuju nak naik motor jer pusing2 pulau. Nak adventure la konon..! He3...



~ Kat petrol station, isi minyak.


~ Ena bonceng Shiela. Tak agak2 ibu mengandung nih! Isk3...


~ Laju wooo...


~ Aku meremp-it wif Murni. Buleh tahan gak mak cik nie meremp-it. Seram2 sejuk gak aku dibuatnye. Huuu...


~ Sempat gak aku snap gambar view kat situ. Spesel buat tatapan korang sume tau! ;P


~ Tengah syiok meremp-it, we ols terjumpe dengan Kota Belanda nie. Hape lagik?! Stop la jap sebab nak sambung photoshoot! Hiks...


~ Aku rase, tempat nie hamat strategik untuk snap2. So, aku pon pakse la Ena untuk snap gambar aku. Cun kan aku??? Ha3... Larikkkkksssssssssss........!!!


~ Puan Murni sedang berposing maut! He3...


~ Puan Ena plak take over. ;D


~ Sling bag aku jadik props la plak.


~ 1st L.O.V.E yang blur2...


~ 2nd L.O.V.E... Kira hokaylah tuh..!


~ Aku... 'in love'... ;)


~ Eh2! Aku lagik..?! He3...


~ Dah penat buat outdoor photoshoot, we ols balik resort, amik gambar kat pool lak.


~ Pool dia quite luas la... Overall, ade 3 pools. Tapi, we ols tak sempat nak berendam sebab kesuntukan mase. Hu3...

We ols naik bilik pukul 7.15 p.m. Rush untuk mandi & siap2 coz belah malam ade slot lagik. But, ade misunderstanding sket. Hu3...


*Bersambung lagik...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

8 comments:

mEMYselfandi said...

intai update..=)
amboi, mrempit sakan.. i loike!=p
hehehhe

ArELeEz said...

mEMYselfandi,
tq coz sudi intai.. ;)

best woo.. sekali-sekala meremp-it..! he3..

Sharinginfoz said...

ooo kursus rupanya...

Jom PC Fair

Apa Lagi Dragon Le

ArELeEz said...

Sharinginfoz,
aah. 2 days & 1 nite jer..

azzey said...

cam knl je sling bag tu....same kot.....

ArELeEz said...

azzey,
ooppss..! muahaha..

azzey said...

..dh kate dh..x pe lh sis...anggap je le 1 kilang 1 industri...hu3....

ArELeEz said...

azzey,
+, sharin' is carin', bebeh! muahaha..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google