SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, April 14, 2010

LOST APPETITE

Once dah demam, selera makan pun ikut 'demam'... to me la... Orang lain aku tak tau la... 1st day demam, memang aku tak lalu nak makan hape pun! Just alas perut dengan buah lai jer... Tu pon sebab nak makan ubat.

Day 2 demam, pun tak berape berselera lagik. Tapi, macam dah buleh pikir2 teringin nak makan hape?!


~ Rase cam nak makan udang petai la...


~ Sutun goreng tepung la...

So, request la kat my 'sayang' kan... But, bile dah ade depan mata, rase tak berselera balik. Last2, bubur nasik yang mak aku masak jugak yang aku buleh telan. Thanks to mak aku sebab melayanz kerenah tekak anak dia yang sorang nih... Sayanggg... mak! Mmuahhsszzz...

Hmmm... susah gak kan if dah lost appetite?! Serba tak kena dibuatnye... Hu3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

kau byk mkn.
tapi tak gemuk..
aku jeles la~~

azzey said...

demam ade ape2 ke @ ade kene mengene...he3...

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta....,
pujian ikhlas/sindiran tajam tuh? musykil2..

ArELeEz said...

azzey,
xde kene-mengena dgn yg dah arwah/yg still alive.. heh3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google