SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, April 29, 2010

LAMANYE AKU AMIK COTI BLOGGING... HU3...

Salam, you ols...

Wah! Lame sungguh aku coti berblogging. Sampai nak log in pun dah hilang ingatan. (Heh3... Tipu...) Alaaa... bukannye hape, you ols... Ah kak sibuk berjalan2 carik pasal last weekend. Pastu, terus demam2, batuk2, sakit kepala bagai... Paling tak buleh blah adalah sakit kepala. Sampai rase nak hantuk2 kepala kat dinding jerk. Sakit, owhhh... Memula gigih takmo gi klinik/spital, sampai la ke hari Rabu. Tak tahan sangat dah. Dok kat opis, muka cam singa lapor nak telan orang jer... Nak buat keje memang tak koselah kan... Pukul 2 p.m, gi spital ngan my 'sayang'. Tapi, buat sakit hati jer gi spital coz doktor tu just tanye camnie jer...:-

Doktor: Yes. Good evening... Sakit hape, ye?



Aku: Sakit kepala yang terhamat sangat la doktor. Berdenyut2. If batuk, lagik sakit wooo... Rase tak buleh blah sangat dah nih! Huuu...

Tanpa membuat hape2 pemeriksaan like tekanan darah/nadi/chest/what so ever... doktor tu terus tulis preskripsi ubat. Siap bagi ubat gastrik lagik, ko..! Ntah bile mase ntah aku kata kat dia yang aku ade gastrik?! Mengong! Tapi, alhamdulillah la... sebab ubat yang dia kasik tuh quite berkesan. So far, aku dah tak sakit2 kepala dah. Tinggal batuk2 jer... Owhhh... thank God...


~ Tarat tat taraaa... Nasik goreng kampung mix veges lagik... My 'sayang' yang masak. Sodap, owhhh... ;P Ooppsssy! Tetibe la plak kan... Tak bagi salam bagai... tup2 kuar gambar nasik goreng. Waras ke tak nih? He3... Actually, saje jer nak tambah2 story. Nie citer last Wednesday. Korang assume as selingan jerlah, ek?! ;P


~ Makan dengan telur mata & ikan masin goreng. Huk allohhh haiii..!

Bbrrppp...!!! Ooppsss! Execuse me, please... Heh3...


~ Sebelum gi keje, harus posing dolu. If tak, aku akan secara automatiknye terpengsan kat opis. Sila pecaye, ek! Isk3... Hape yang ah kak merapu-meraban nih? Hadoiyaiii...!


~ Hape kes lak nak buh mug cap Bank Persatuan kat atas kepala aku tuh? Isk3... Tak paham... Tak paham...

Hari Rabu adalah Hari Korporat/Hari Bertemu Pelanggan untuk SKM Perak. So, wajib la pakai baju korporat. Tapi, dalam gambar2 di atas cam tak nampak plak design baju tuh. Hmmm... takpe la... Nanti2, aku amik la full gambar, kasik nampak baju korporat. Ecewah..! Macam la korang nak tengok kan..?! ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

Solehah said...

owh..hr rabu eh hari korporat,,ingatkan kamis.

Solehah said...

owh..hr rabu eh hari korporat,,ingatkan kamis.

ArELeEz said...

Solehah,
rabu = korporat. khamis = hari batik sedonia maa..

isk3.. komen b'kali2 lagik! ade problemo ke, weh?

azzey said...

baju pakcik yg brown kaler nielh yg tinggal kt umah tuh..g tau pakcik, FARAID kn jelh...hu3...

ArELeEz said...

azzey,
aah. baru t'perasan. bese la.. org kayo.. mane nak kesah baju t'tinggal. ha3..

btw, mmg pakcik nak faraidkan tp, wifey dia xbg izinlah! camno tuh? muahaha..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google