SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 20, 2010

INTERNSHIP

Lame bercoti, rase malas lak nak bangun awal gi opis hari nie. Tetibe jer kat kepala kuar mentol yang berbunyik, 'Ting!' Means, idea ada mari la... Hape kata kalau aku mengmckan diri lagik hari nie?! Haaa..! Amacam..??? Cantik, menarik, tertarik, kebabom tak idea aku nih? La3... ;P

Yo la... Yo la... Insap la... Takmo mc2 dah... Cukup2 la 4 hari coti... Hu3... Tapi, serius! Memang malas kedaung nak bangun wooo... Mata nie cam kene gam ngan gam gajah jerk. Ha3...

Lepas mandi, aku check handphone. Ade message from Encik Bos la... Beliau suh aku handle internship student yang akan buat internship kat opis aku. Owhhh... hampir2 aku tak hengat pasal internship tuh. Sib baik la Encik Bos hengatkan. Tapi, takde hape pun, actually... Just bagitau tempat dia katne jer pun... Pasal keje2 yang bakal budak tu buat, aku pun tak tau lagik. Tunggu arahan la...

Budak tu student UIA. Anak jiran Encik Bos aku, actually. Namenye Nazatul Shahida if tak silap aku la kan... Kesian plak aku tengok beliau sebab tak buat hape2 pun. Kejap2 dia gi toilet... Pastu, conteng2 buku nota yang dia bawak... Last2, Encik Bos bawak dia gi koperasi coz ade lawatan from HQ regarding pinjaman yang koperasi nak buat. Hokaylah tu! Takde la dia termangu2 kat opis tuh.

Aku plak, as usuallah! Buat keje cam bese. Keje2 opis yang tak penah nak abis tuh! Hu3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Solehah said...

hehe..sian dia..

azzey said...

lbh baik ade keje dpd x de keje....

ArELeEz said...

Solehah,
tu la pasal..! tp, skang dia dah bz b dah aku tgk. macam2 file yg dia dok study. en. bos aku la yg rajin bg job kat dia.

ArELeEz said...

azzey,
xde keje la best! buleh blogging! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google