SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 20, 2010

PENANGAN ADAMAYA...

Hari nie, sepanjang hari aku dok layanz lagu Yang Terindah, OST Adamaya. Sambil feeling2 lak tuh! Muahaha... Budak intern tu mesti pelik tengok aku dok senyum2 sambil layanz lagu tuh! Ahhh..! Ade aku kesah..??? Heh3...

My 'sayang' pun layanz citer nie gak, hokay..! Adamaya nie memang memberi impak yang besor to our marriage life. Contoh: Adegan dalam episod semalam di mane Adam buat candle lite dinner untuk Maya. Eventhough just buat kat umah & makanan lak just tapau mee goreng mamak but, sumenye jadik 1 moment yang sangat2 indah bile dilakukan dengan hati yang sungguh2 ikhlas. Wah! Jadik dokter cinta lak ah kak. Ha3... Seriously, memang touching abislah scene semalam. Impaknye kat we ols adalah skang nie my 'sayang' cuba mencontohi hape yang Adam buat kat Maya. Menambahkan keharmonian rumahtangga, gitu..! Ecewah..! Pastu plak, dan2 tu tekak we ols teringin nak pekena mee goreng mamak. Malam tu gak kuar gi terjah restoran mamak, Fazari Maju kat Taman Cicely. Muahaha... Impak paling hebat nih! ;P


~ Mee goreng mamak yang we ols belasah malam tadi. Tak berapa sodaplah! Kat Nikmat lagik sodap. But, Nikmat tak bukak malam2. Siang jer... Hu3...

Petang tadi pon dok layanz Adamaya lagik. Takmo ketinggalan walau seminit! Scene hari nie pon best2. Paling best bile Maya dah buleh terima Adam. Dah buleh hidup as hubby & wifey without ade 'sempadan2'. Hiks... & the good news is Maya dah break-off dengan Dani. Plus, Maya pregnant! Sker sangat tengok Maya lentok2 kat bahu Adam mase kat balcony after diorang dapat tau yang Maya preggie. Dan2 tu gak aku lentok2 kat my 'sayang'. Muahaha...

Tapi kan, normally, if di pertengahan citer tu cam happy2 + best2, kat ujung2/ending mesti cam tak best. Ade dugaan mendatang la... Ade mende buruk jadik la... hape la... Tu yang tak berkenan tuh! Hu3... Mintak2 la happy ending... Fuh3! ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Solehah said...

uih..mmg impak baik punya citer ni.

azzey said...

nk happy ending???. ha tulis skrip sdr..jd pengarah sdr..pelakon sdr....n BUDGET jgn ciput...gerenti kaw kaw py happy ending....wakaka...

ArELeEz said...

Solehah,
yess zaa..! impak yg sungguh m'berangsangkan! t'baik dari ladanglah kiranye..! he3..

ArELeEz said...

azzey,
tu 'SS' namenye! (SS = Syiok Sendirik)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google