SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, April 7, 2010

OUCH!


~ Ouch! Jari mungil ah kak luka, ko..! Gigih sangat wat keje la kekdahnye... Baru berangan nak jadik pekeje contoh, dah injured... Uhuks3... Nampak sangat tak ikhlas! Hu3...

Nak dijadikkan citer, pada 1 hari tu, aku carik document dalam fail. Punye la nak cepat... tetibe jer... 'Zas!' & tetibe gak aku rase pedih2. Rupe2nye, jari antu aku luka, kene sisi kertas. Hu3... Dan2 tu aku sumpah-seranah, maki-hamun bagai... kertas tuh! Sebab 'dia' la jari aku injured! Uwaaaaaaaa......... Sob3...

Memula, aku tekap ngan tisu jer. Tapi, darah still kuar. Memang la tak banyak & tak seserius mane pon but, cukup untuk mendukacitakan aku sebab aku memang tak sker if badan/anggota badan aku luka2. Mula la aku meratap2, menyesal2 bagai... Huuu... Bile darah tak kering2, aku selongkar handbag carik handyplast. Alaaa... abis stock la plak! Last2, aku gunting tisu, aku lilit kat keliling jari tu, pastu aku tampal ngan silofon tape. Balut serapi mungkin! Sampai umah, my 'sayang' tanye, what happen to my finger?! Penuh perasaan aku story kat beliau, hokay! Siap suh bakar kertas yang injuredkan aku tuh! Ha3... mengong jer..! ;P

Hmmm... korang penah luka teruk tak? Story sket...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

aku penah luka teruk sgt..
masa eksiden..







tamo ingat..

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta....,
owhh.. tau2! heboh sekampong! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google