SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, April 14, 2010

ABANG AKU DAH SELAMAT PINDAH...

Waaa... Lamenye ah kak tak berblog... Mesti korang2 windu ngan 'hasil karya' ah kak kan? Wah3..! Perasan di situ..! ;P

Bukan sengaja you ols... Aku demam... Memula, my 'sayang' yang demam. A day after, aku lak demam. Sampai mc 2 hari. Hu3... Skang nie, memang la dah ok sket. Tapi, still ade saki-baki dia la... Belum pulih sepenuhnye... If dapat cuti tanpa rekod selama 8 minggu, nescaya buleh recover kot! Muahaha... Larikkksss..!

Hokaylah! Nak citer pasal abang aku & family. Actually, beliau dah pun selamat berpindah ke Pekan Baru.


~ Mase diorang pindah tu, ade la we ols tolong2 angkat2 barang. Aku tolong tengok jer... He3...


~ Skang nie, mak aku tak jaga Lip2 ngan Odah lagik... sebab abang aku anta diorang ke umah pengasuh. Senang sebab dekat jer ngan umah diorang. Mase memula tu, sentap2 gak la mak aku. Windu katanye... But, lama2 mak aku ok la... Plus, Lip2 ngan Odah pon tak nangis dok kat umah nanny tuh. Kira ok la tu kan...

Boringnye lah haiii... malam nih! Citer kat tv sume cam hampagas! Time2 aku tak ngantuks, takde lak citer2 yang semenggah. Tapi, if aku ngantuks tak hengat tuh, macam2 citer yang best2 ado! Isk! Tak paham aku! Huuu...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

woit sis! np x snap gamba umah n dlm umah dia...leh tgk..

ArELeEz said...

azzey,
uiks! xbuleh blah sbb umah beliau macam diserang todak time tuh. skang dah ok la kot but, xb'kesempatan nak terjah.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google