SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, June 29, 2009

MaTa GaRfiELd

Aku skang nih sdg 'b'mata Garfield'. Kuyu jer... Ngantuks ya hamat la... Kalo dpt, m'cotikan diri kan syiok! Nak2 plak, time coti tuh dpt lepakin' atas katil. Perrrggghhhh...!!! Sorga2... ;P

Sepatutnye ari nie, aku coti coz sepatutnye gak aku skang nie berada di Penang, anta Akim (anak mak ngah) further study kat KTPM. Tp, xjadik coz dia dpt offer len kat Adtech Shah Alam. Kalo xde aral melintang ke... m'bujur lalu ke... 16 Julai kang we ols we'll be in Shah Alam. Eh2!!! Tul ke 16 Julai, ek?! Tp, aku rase tul la kot! Nanti nak reconfirm balik la, senang aku nak apply coti. ;)

~ Camnie la keadaan mata aku skang nih! Kalo xkuat semangat, mmg dah t'tutup la mata aku nih! Huuu... Owhhh... btw, nie adalah slipper Garfield yg baru jer aku rembat semlm mase kuar ngan mak. Aku nampak cam cute2 & montoks2 jer Garfield tuh, xpikir ape, trus rembat! Wat koleksi, gitu! He3...

Pssttt2..! Kalo aku tido, letak kepala atas meja, rase2 ade yg marah x? Rase2 En. Boss sound x? ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

nasazfrog... said...

ala kalau ngntok sangat tido la kejap,, kang pengsan pulak.. emm apa pulak kena mengena ngntuk ngn pengsan.. ahh tak pe janji jaga kesihatan.. :)

ArELeEz said...

nasazfrog,
nasihat yg bernas tp, klakor sket. he3..
kalo tido kang, en boss lalu dia bley nmpk woo.. huuu..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google