SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, June 25, 2009

DeNTiST oN bOaRd!

Kan aku bgtau yg ari Selase aku coti kan..?! Ha... Bkn coti sker2, ek! Tp, aku amik coti coz aku gi bawak mak gi jumpe dentist, ade appointment m'cuci gigi katanye... Aku drive sendirik dat day coz my 'sayang' xbley follow coz dia sdg b'kejaran ke site. So, aku ngan mak jer la yg b'joli sakan! Hiks...


~ Aku tgh cover 'sakit perut' nih! Bese la... 'penyakit' org pompuan... s*ngg*g*t... ;) Xbley tunjuk sgt kat my 'sayang' coz nanti dia xkasik izin kuar plak! Yg aku cover2 nie pon b'tubi2 soklan my 'sayang' tanye. 'Sakit sgt ke? Bley drive ke? Bla3...' Owhhh... Sape xsyg bini weh..! Ho3!!!


~ My 'sayang' tgh b'siap2 nak gi site. 'Eh2! Awak nampak oren lah!' Hiks...

Aku kuar amik mak kul 8 a.m. Sempat la b/fast kat umah mak dolu sblom chow! Kul 8.30 a.m dah sampai klinik p'gigian tersebut.


~ Aku yg tgh khusyuk melayanz kartun kat tv yg available kat klinik tuh! Besh gak sekali-sekala layanz kartun. Kartun tu kartun Chinoz, tp dah dialih suara ke bahase melayuz. Kesah beruk, mermaid ngan resakse jahat! Eh! Of cos la resakse jahat kan... Mane ade resakse baik kan... Tul x? ;P


~ Ape la diorang nih..?! Replace la botol baru. Bley gak aku minum. Wat display jer ke mende alah nih? Isk3...


~ No. giliran mak aku. Ke no. bilik ntah! Tp, nan ado plak bilik yg ade label 'C'! Musykil2...

Appointment mak kul 9 a.m. Tp, kul 11 a.m baru masuk jumpe dentist. Xbagus pengurusan nih! Nak kene komplen nih! Huhuhhh... Sib baik la staff sume ok, mesra alam. So, xjadik la nak komplen kan... Hmmm... gud2!!! Keep up da gud work! Ecewah! ;P

Settle jer urusan b'jumpe dentist, mak ajak aku makan coz mak lapor sesgt katanye. Aku on jer... Tp, aku xmakan sgt pon coz aku still kenyang maaa... Nasik xabis, ayam panggang pon xabis! Waaa...! AYAM panggang tuuu... xabis..! Aku musykil pd diri sendirik nih! ;P

On da way back, we ols menyinggah kat umah Cik Siah, kawan kamceng mak nih.


~ Wah3..! Hebat tul mak menyembang! Ngan tangan2 skali, ha! Ha3...


~ Kalo singgah umah Cik Siah, mmg kene tadah perut. Mane xnye?! Sume jenis makanan Cik Siah angkut kuar, kasik kitorang makan. Cekodok pisang la... ice cream la... nanas la... Owhhh...


~ Nie dia tuan umah a.k.a Cik Siah.

Aku xtrus balik umah mak, aku ajak mak gi umah aku dolu coz aku nak mandi. Ptg tu, lam kul 2 p.m, kitorang kuar balik coz td lupe nak amik ubat darah tggi mak kat spital.

Sekian... Adios! ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

E.L.L.Y.N said...

sedapnye aiskrem tu...yummy2

areleez,
akak ada htr email.. ada dpt x?

ArELeEz said...

E.L.L.Y.N,
ice cream mmg shedap esp kalo makan time cuaca panas. ;)

kak, email psl ape, ek? bile? sbb cam xde jer..

Anonymous said...

datapilot software warez
family tree maker 2005 crack
ws ftp home license key crack
flashfxp keygen 1045
no cd crack for age of empires ii
partypoker companion crack
quickview pro 2.54 crack
snag it 7.2.1 crack
3.14 download keygen style xp
imtoo 3gp keygen




download theme hospital crack
acid pro 3.0 crack
tmgs keygen norton
systran download warez
advanced mp3 catalog pro 3.20 keygen
crack registry mechanic 4.0.0.1
paint shop pro 5.03 crack
aerofly pro crack
trivia machine crack
macromedia fireworks serial number crack
font xplorer crack
no cd crack for diablo 2
windvd 2000 crack
audio mp3wma recorder crack
cubase sx download crack
smartpop2exchange crack
fl5 crack
quicktime 6.5.2 crack

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google